reklama
nieznośne_poplątanie
Fanka BB :)
Telefon mieliśmy dopiero dzisiaj, więc daję znać, że z 11 pobranych mamy 6 dojrzałych, tak jak ostatnim razem. Zapłodniły się wszystkie i wszystkie póki co się rozwijają.
LadyCaro
CzekamyTelefon mieliśmy dopiero dzisiaj, więc daję znać, że z 11 pobranych mamy 6 dojrzałych, tak jak ostatnim razem. Zapłodniły się wszystkie i wszystkie póki co się rozwijają.

anyżowa
PięknieTelefon mieliśmy dopiero dzisiaj, więc daję znać, że z 11 pobranych mamy 6 dojrzałych, tak jak ostatnim razem. Zapłodniły się wszystkie i wszystkie póki co się rozwijają.

Oby tak dalej

Myszko
Kciuki!!!!Telefon mieliśmy dopiero dzisiaj, więc daję znać, że z 11 pobranych mamy 6 dojrzałych, tak jak ostatnim razem. Zapłodniły się wszystkie i wszystkie póki co się rozwijają.

NataliaNatka
Hej, trzymamy w tym tygodniu za kogoś kciuki? Punkcja, transfer, testy?
U mnie jak dobrze pójdzie, to w połowie maja transfer.
Ja od wczoraj z kropkiem na pokładzie. Ale jakoś tak nic nie czuję. To nasz drugi i ostatni zarodek.Hej, trzymamy w tym tygodniu za kogoś kciuki? Punkcja, transfer, testy?
LadyCaro
Ttrzymam kciukiJa od wczoraj z kropkiem na pokładzie. Ale jakoś tak nic nie czuję. To nasz drugi i ostatni zarodek.

reklama
anyżowa
Ja od wczoraj z kropkiem na pokładzie. Ale jakoś tak nic nie czuję. To nasz drugi i ostatni zarodek.