reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Ektopowe babeczki gotowe na ploteczki

Dzisiaj wyjątkowo podle 🥲 wczoraj dwa testy z popołudniowego sika (od góry), ładne, wyraźne, z moczu popołudniowego. Trzeci z porannego sikanca na samym dole i najbledszy 🥲 w jeden dzień można czuć się jak w ciąży i nie drugi dzień już się czuć jak nie w ciąży.

reklama
Dzisiaj wyjątkowo podle 🥲 wczoraj dwa testy z popołudniowego sika (od prawej), ładne, wyraźne, z moczu popołudniowego. Trzeci z porannego sikanca ,ten różowy, najbledszy 🥲 w jeden dzień można czuć się jak w ciąży i na drugi dzień już się czuć jak nie w ciąży.
IMG_0947.jpeg

Dzisiaj jest 14dpo, o ile była faktycznie w dzień kiedy pokazuje kalendarzyk, nawet nie sprawdzałam. Mogłam skoczyć na betę ale po tylu wczesnych poronieniach a nawet biochemach, to chyba nie chce. Dzisiejszy test ma nawet bladą kreskę testową. Jak nie zacznę plamić a testy będą dalej pozytywne to wtedy będę myśleć i się cieszyć. Na razie w każdej chwili spodziewam się okresu. To jest straszne, że po takich przejściach człowiek widząc dwie kreski bardziej się denerwuje i martwi niż cieszy.

Dzisiaj jest 14dpo, o ile była faktycznie w dzień kiedy pokazuje kalendarzyk, nawet nie sprawdzałam. Mogłam skoczyć na betę ale po tylu wczesnych poronieniach a nawet biochemach, to chyba nie chce. Dzisiejszy test ma nawet bladą kreskę testową. Jak nie zacznę plamić a testy będą dalej pozytywne to wtedy będę myśleć i się cieszyć. Na razie w każdej chwili spodziewam się okresu. To jest straszne, że po takich przejściach człowiek widząc dwie kreski bardziej się denerwuje i martwi niż cieszy.
moim zdaniem powinnaś. Każda ciąża biochemiczna sprowadza do wdrożenia odpowiednich leków czy nawet badań pod tym kontem. Jak na 14 dpo to kreski są ładne
Powinnaś też zrobić progesteron moim zdaniem

Badałam, wyszło mi tylko Pai-1, od pozytywnego testu od razu wdrożyłam zastrzyki, luteinę. 23 kwietnia miałam plamienie brązowe, jednorazowe. 24 kwietnia nic, wczoraj od rana nic. Myślę a siknę sobie 🫣 boję się robić betę, boję się patrzeć na jej niską wartość, nie chcę znowu przeżywać jak urośnie do 100 a potem zjawiskowo zacznie spadać. Neoparin i luteina, jak to nie pomoże, to chyba nic nie powstrzyma poronienia i tak..

reklama
Do góry