• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Grudniowe mamy 2025

reklama
U mnie dziś to samo, od rana walka z nudnościami. Na mięso mam odrzut, a bez ciąży to tylko mięsko bym mogła jeść 😆
To ja też mięsna dziewczyna 😆 i też odrzuciło mnie kompletnie, jedynie smak mięsny w zupkach chińskich jestem w stanie znieść 🤣 jak tu się zdrowo odżywiać, na myśl o warzywach, owocach mnie mdli, najchętniej bym same zupki chińskie jadła… 😆

Ja mam umówioną wizytę 5.05…będzie 6+2 i mam nadzieję na ❤️ na tej wizycie.
Powiedzcie mi proszę - każda robi betę. Czy rzeczywiście powinno się ją robić?
Ja wiedziałam (czułam) że jestem w ciąży. Zrobiłam 2 testy, które to potwierdziły i tyle na razie do wizyty…
Ale jak czytam Wasze komentarze, to zaczynam się zastanawiać, że może jednak trzeba było iść albo że jeśli nie poszłam, to z jakichś powodów lekarz i tak mi da skierowanie? 😆🙈
Też nie robiłam bety ani razu, jakoś nie było mi po drodze do laboratorium, miałam od początku mdłości a to wbrew pozorom dobry znak bo u mnie tak jest jak stężenie rośnie 😁 zrobilam 3 pozytywne testy i tyle 😊

Ja idę na wizytę 06.05 mam też nadzieję na serduszko tym bliżej tym bardziej się stresuje.. chodzę do pracy ostatnio sporo nocek i potem całymi dniami bym spala ale szczeniak nie daje więc jestem wykończona. Wiecznie odruch wymiotny, zawroty głowy i odrzuciło od czekolady wgl mało rzeczy smakuje :( ale nie ma co narzekać, nie mogę doczekać się wtorku.. 🤩

To ja też mięsna dziewczyna 😆 i też odrzuciło mnie kompletnie, jedynie smak mięsny w zupkach chińskich jestem w stanie znieść 🤣 jak tu się zdrowo odżywiać, na myśl o warzywach, owocach mnie mdli, najchętniej bym same zupki chińskie jadła… 😆
Ja w pierwszej ciąży myślałam tylko o zupkach chińskich. Twój post mnie striggerowal i właśnie zjadłam kurczak curry ostry. :D 😂
Czytałam, że progesteron w jakiś tam sposób wpływa na gospodarkę soli w organizmie i dlatego też w drugiej części cyklu czy w ciąży można mieć do słonych rzeczy ciągoty :)

Ja w pierwszej ciąży myślałam tylko o zupkach chińskich. Twój post mnie striggerowal i właśnie zjadłam kurczak curry ostry. :D 😂
Czytałam, że progesteron w jakiś tam sposób wpływa na gospodarkę soli w organizmie i dlatego też w drugiej części cyklu czy w ciąży można mieć do słonych rzeczy ciągoty :)
Mam nadzieję, że wszedł jak masełko hahaha 😎

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry