Ja zawsze na sztucznym ze względu na pracę łatwiej mi było pojawiać się na wizyty/monitoring itd...Trzymam kciuki za piękne przyrostypierwszy wynik miałaś wysoki, więc zapowiada się dobrze. Mam nadzieję, że będzie dobrze już do końca
A podchodziłaś na naturalnym cyklu czy sztucznym?
Ja już bym najchętniej zatestowała, ale 3 dpt nie ma sensupewnie w sobotę pierwszy test zrobię
reklama
Lilli2
Fanka BB :)
A w jakich formach i dawkach przyjmujesz progesteron po transferze?Ja zawsze na sztucznym ze względu na pracę łatwiej mi było pojawiać się na wizyty/monitoring itd...
Teraz mam Luteinus 100mg a zawsze miałam utrogestan i dodatkowo prolutex. A Ty co bierzesz?A w jakich formach i dawkach przyjmujesz progesteron po transferze?
Lilli2
Też utrogestan i prolutex, ale u nas w aptekach nigdzie nie ma na razie prolutexu i biorę zamiast tego duphaston.Teraz mam Luteinus 100mg a zawsze miałam utrogestan i dodatkowo prolutex. A Ty co bierzesz?
Rozumiem. Ja mam ta luteine 3xdziennie w dawce 100mg . W ktorym mieście podchodzilaś do inv?Też utrogestan i prolutex, ale u nas w aptekach nigdzie nie ma na razie prolutexu i biorę zamiast tego duphaston.
annn1
Nie wolisz iść do lekarza który da ci leki, by wyleczyc do końca zapalenie? Albo zanim weźmiesz furagine oddać mocz na badania i posiew? Lekarzem nie jestem ale podleczenie furaginą i jej przerwanie w trakcie leczenia może spowodować, że niedługo po odstawieniu zapalnie ci powróci. Moim zdaniem najpierw wyleczyć zapalenie pęcherza, a dopiero później myśleć o transferze żeby nie bujać się z tym w ewentualnej ciąży.Dziewczyny, brałyście kiedyś przed transferem furagine? Ja od wczoraj wieczora wzięłam, dziś 11dc, jutro spytam lekarza. Ale lepiej pobrać z 4-5 dni niech przejdzie bo mialam spory dyskomfort.
Brałyście kiedyś i transfer powiódł się?
Hermeneg
Cześć 
@ic5289 kciuki za dzisiejszą powtórkę bety

@Lilli2 jak się czujesz?
trzymam kciuki za Twoje testowanie gdy przyjdzie czas 
U mnie wczoraj przyszedł okres, dwa dni przed czasem
Przełożyłam monitoring z przyszlego piątku na środę bo na szczęście było miejsce 
A teraz jestem w drodze do teściowej na zastrzyki

@ic5289 kciuki za dzisiejszą powtórkę bety

@Lilli2 jak się czujesz?

U mnie wczoraj przyszedł okres, dwa dni przed czasem

A teraz jestem w drodze do teściowej na zastrzyki

reklama
AuraWaves
Hej dziewczyny,wracam do was z zapytaniem o sumplementy przed transferem,macie jakieś witaminy które przyjmujecie przed transferem czy wszystko jak zawsze bierzecie ? U mnie wczoraj była punkcja z 29 jajeczek wyciągnęli 18 i teraz czekamy najgorsze 6 dni w stresie aby się dowiedzieć ile się zapłodni
.. na początku czerwca mam transfer bo lekarze nie chcieli mnie prze stymulować i w sumie się cieszę bo czuje że potrzebuje trochę odpoczynku i fizycznie i psychicznie od wszystkiego