reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

In vitro 2024 - refundacja

Trzymam kciuki za piękne przyrosty 🤞🏼🤞🏼 pierwszy wynik miałaś wysoki, więc zapowiada się dobrze. Mam nadzieję, że będzie dobrze już do końca🍀
A podchodziłaś na naturalnym cyklu czy sztucznym?

Ja już bym najchętniej zatestowała, ale 3 dpt nie ma sensu 🙈 pewnie w sobotę pierwszy test zrobię
Ja zawsze na sztucznym ze względu na pracę łatwiej mi było pojawiać się na wizyty/monitoring itd...

reklama
Dziewczyny, brałyście kiedyś przed transferem furagine? Ja od wczoraj wieczora wzięłam, dziś 11dc, jutro spytam lekarza. Ale lepiej pobrać z 4-5 dni niech przejdzie bo mialam spory dyskomfort.
Brałyście kiedyś i transfer powiódł się?

Dziewczyny, brałyście kiedyś przed transferem furagine? Ja od wczoraj wieczora wzięłam, dziś 11dc, jutro spytam lekarza. Ale lepiej pobrać z 4-5 dni niech przejdzie bo mialam spory dyskomfort.
Brałyście kiedyś i transfer powiódł się?
Nie wolisz iść do lekarza który da ci leki, by wyleczyc do końca zapalenie? Albo zanim weźmiesz furagine oddać mocz na badania i posiew? Lekarzem nie jestem ale podleczenie furaginą i jej przerwanie w trakcie leczenia może spowodować, że niedługo po odstawieniu zapalnie ci powróci. Moim zdaniem najpierw wyleczyć zapalenie pęcherza, a dopiero później myśleć o transferze żeby nie bujać się z tym w ewentualnej ciąży.

Cześć 😊

@ic5289 kciuki za dzisiejszą powtórkę bety 😊✊🏻

@Lilli2 jak się czujesz? 😀 trzymam kciuki za Twoje testowanie gdy przyjdzie czas 😊

U mnie wczoraj przyszedł okres, dwa dni przed czasem 🙄 Przełożyłam monitoring z przyszlego piątku na środę bo na szczęście było miejsce 😀
A teraz jestem w drodze do teściowej na zastrzyki 😅

reklama
Hej dziewczyny,wracam do was z zapytaniem o sumplementy przed transferem,macie jakieś witaminy które przyjmujecie przed transferem czy wszystko jak zawsze bierzecie ? U mnie wczoraj była punkcja z 29 jajeczek wyciągnęli 18 i teraz czekamy najgorsze 6 dni w stresie aby się dowiedzieć ile się zapłodni 🫣 .. na początku czerwca mam transfer bo lekarze nie chcieli mnie prze stymulować i w sumie się cieszę bo czuje że potrzebuje trochę odpoczynku i fizycznie i psychicznie od wszystkiego 😅

Do góry