reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

In vitro 2024 - refundacja

Dziewczyny które mialy na naturalnym cyklu transfer brałyście ovitrelle? W jakim dniu transfer miałyście? Ja dziś 12dc, pecherzyk 17.5mm, ale endo już 8.8mm. Myślę żeby transfer był za tydzień w poniedziałek ale nie wiem czy endo nie będzie za grube. Owulacja ok 16/17dc, mogę wziąć ovitelle w pon lub nie. Dziś konsultacja ...

reklama
Dziewczyny które mialy na naturalnym cyklu transfer brałyście ovitrelle? W jakim dniu transfer miałyście? Ja dziś 12dc, pecherzyk 17.5mm, ale endo już 8.8mm. Myślę żeby transfer był za tydzień w poniedziałek ale nie wiem czy endo nie będzie za grube. Owulacja ok 16/17dc, mogę wziąć ovitelle w pon lub nie. Dziś konsultacja ...
dwa transfery na naturalnych cyklach bez ovi, po potwierdzeniu owulacji na usg. Jeden 17dc, drugi 19dc.

Dziewczyny mam pytanie, czy pod koniec stymulacji czułyście ochotę na seks? Ja się czuję już okropnie, brzuch mam wzdęty, a mimo ochotę mam większą niż przy owulacji 😜 przy poprzednich stymulacjach tak nie miałam i trochę mnie to zdziwiło

dwa transfery na naturalnych cyklach bez ovi, po potwierdzeniu owulacji na usg. Jeden 17dc, drugi 19dc.
Dziś 13dc, mam wziąć ovitrelle dziś i w sobotę transfer. Jak proponowałam, dyskutowałam żeby może poniedziałek lekarz stwierdził że mówi jakby zrobił jakbym była jego corka.
Więc dziś ovitrelle i od poniedziałku wieczora progesteron.
Dodatkowo biorę furagine..
A jeszcze posiewy mnie czekają, żałuję bo mogłam wczoraj jak byłam na usg u lekarza w moim mieście zrobic, a tak w poniedziałek muszę liczyć że mnie ktoś przyjmie...
Zarodki zostały dwa ale gorsze, nie liczę na dużo ale próbować trzeba..

reklama
Dziś 13dc, mam wziąć ovitrelle dziś i w sobotę transfer. Jak proponowałam, dyskutowałam żeby może poniedziałek lekarz stwierdził że mówi jakby zrobił jakbym była jego corka.
Więc dziś ovitrelle i od poniedziałku wieczora progesteron.
Dodatkowo biorę furagine..
A jeszcze posiewy mnie czekają, żałuję bo mogłam wczoraj jak byłam na usg u lekarza w moim mieście zrobic, a tak w poniedziałek muszę liczyć że mnie ktoś przyjmie...
Zarodki zostały dwa ale gorsze, nie liczę na dużo ale próbować trzeba..
Będę miała AH jak się da, bez eg chyba..

Do góry