reklama
anyżowa
Fanka BB :)
Ja robiłam betę w 6dpt i potem przyrost 9dpt- potem już czekałam na usg , miałam w 6+1 . Ale tutaj w UK trzeba się nagimnastykować żeby ją w ogóle zrobić (prywatnie trzeba jechać do labu a nie ma ich na każdym kroku, ja jeździłam specjalnie do Londynu). Podejrzewam że jak byłabym w PL, to zrobiłabym jeszcze kolejny przyrost pewnie- czyli tak z 3 bety dla spokoju.Dziewczyny, ile razy po transferze (udanym ) robiłyście betę? Zastanawiam się czy sprawdzić w poniedziałek. Będę chyba spokojniejsza wiedząc że rośnie...
anyżowa
Ja nie, ale to chyba bardziej ze strachu, zakodowałam sobie w głowie, że nie chcę nic tam "popsuć" wewnątrz. Podczas stymulacji na początkowych etapach uprawialiśmy seks, bo lekarz nam nie zabronił i moje samopoczucie na to pozwalało i rzeczywiście pod wpływem tych hormonów wrażenia i ochota były większe niż normalnie.Dziewczyny mam pytanie, czy pod koniec stymulacji czułyście ochotę na seks? Ja się czuję już okropnie, brzuch mam wzdęty, a mimo ochotę mam większą niż przy owulacjiprzy poprzednich stymulacjach tak nie miałam i trochę mnie to zdziwiło
W ciąży z synkiem robiłam tylko 2 razy.Ja robiłam betę w 6dpt i potem przyrost 9dpt- potem już czekałam na usg , miałam w 6+1 . Ale tutaj w UK trzeba się nagimnastykować żeby ją w ogóle zrobić (prywatnie trzeba jechać do labu a nie ma ich na każdym kroku, ja jeździłam specjalnie do Londynu). Podejrzewam że jak byłabym w PL, to zrobiłabym jeszcze kolejny przyrost pewnie- czyli tak z 3 bety dla spokoju.
Ale teraz zbadam jeszcze raz czy rośnie. Dziękuję;-*
Ja osobiście nie miałam żadnej ochoty na seks podczas stymulacji. Po lekach wahania nastrojów, brzuch wzdęty jak balon. Nie czułam się z tym dobrze...Dziewczyny mam pytanie, czy pod koniec stymulacji czułyście ochotę na seks? Ja się czuję już okropnie, brzuch mam wzdęty, a mimo ochotę mam większą niż przy owulacjiprzy poprzednich stymulacjach tak nie miałam i trochę mnie to zdziwiło
Ale mam koleżanki które przechodziły stymulacje wręcz bezobjawowo. To chyba indywidualnie zależy od organizmu...
sunshine97
Chyba bedzie podany 4aa z 5 doby ale nie badaliśmy. A Ty jaki miałaś?Nie dziękuję. Jeszcze boje się cieszyć.
Jakiej klasy masz zarodek ? Będę trzymała kciuki ;-*
<3 dzięki, przyda się. Bardzo sie bojee
anyżowa
Rano biało, 5 dpt żadnego ch.jocienia. Raczej nic z tego. Już opłakałam i przegadałam z mężem.
Jutro nie testuję, w poniedziałek zrobię dla pewności test, a w czwartek beta dla kliniki.

Myślisz nad kolejną stymulacją jeśli niepowodzenie się potwierdzi , czy musisz trochę odpocząć?
reklama
anyżowa
Daj znać o wyniku.W ciąży z synkiem robiłam tylko 2 razy.
Ale teraz zbadam jeszcze raz czy rośnie. Dziękuję;-*
Musi być dobrze !