reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Zapłodnienie

reklama
Na początku to powinnaś znaleźć czas na obserwowanie swojego cyklu miesiączkowego. Tylko wtedy bowiem będzie wiedziała, kiedy jest najlepszy moment na poczęcie dziecka. Aby wyliczyć dni płodne, konieczne jest wyznaczenie dnia owulacji, czyli jajeczkowania. Ja do tego używałam internetowego kalkulatora dni płodnych.Pomocne w wyznaczaniu dni płodnych mogą być też testy owulacyjne z moczu – dostępne w większości aptek.

Na tą chwilę nie wiemy nic więcej oprócz tego że stosunek był trzy dni temu. A czy obecnie masz objawy jakbyś miała dostać miesiączkę to nie wiem 🤔

Cześć dziewczyny staramy się z chłopakiem o dziecko sytuacja wygląda tak że 3 dni temu był stosunek a ja dzisaj dostałam wszystkie dolegliwości tak jakby to był okres czy to oznacza że nie doszło do zapłodnienia
A może wiesz, w którym dniu cyklu jesteś?
Kiedy powinnaś mieć miesiączkę? Masz regularnie?
Po trzech dniach to jeszcze w ciąży nie jesteś 🙈

Do góry