Maniusia_10
Początkująca w BB
To chociaż masz wyjaśniona sytuację ja dalej czekamNo i przyszła dziś, także ciąży brak

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
To chociaż masz wyjaśniona sytuację ja dalej czekamNo i przyszła dziś, także ciąży brak
Ja dzisiaj byłam u gin. Ogólnie ciąża nie jest do końca wykluczona ale też nie potwierdzona trzeba czekać dostałam luteine na wywołanie i zobaczymy albo @ wywoła albo i nieNo i przyszła dziś, także ciąży brak
Po godzinie się nie patrzy. Masz określony czas na sprawdzenie wyniku, jest to opisane w instrukcji.Zrobilam test, po wskazanym w instrukcji czasie byla jedna kreska. Ale z ciekawości zerknęłam na niego po godzinie, była druga bardzo blada kreska. Okazało się że jestem w bardzo wczesnej ciazy - beta to potwierdziła. Aktualnie corka ma 12 lat.
Jak wygląda u ciebie sytuacja?Ja dzisiaj byłam u gin. Ogólnie ciąża nie jest do końca wykluczona ale też nie potwierdzona trzeba czekać dostałam luteine na wywołanie i zobaczymy albo @ wywoła albo i nie
Czemu to wstawiasz pod każdym tematem?Ja dziś zrobiłam test. Jestem dzień przed okresem. Na dodatek wieczorem… i nie wiem czy mi się już wydaje że ja tu coś widzę![]()
test napewno do powtórki, lub beta.Ja dziś zrobiłam test. Jestem dzień przed okresem. Na dodatek wieczorem… i nie wiem czy mi się już wydaje że ja tu coś widzę![]()
hejHej! Widać coś czy mam urojenia?
hejcos tam widac ale mi tez facelle pokazało raz tak testowa. Jednak warto spróbować innym testem najepiej takim najbardziej czułym jak np pink strumieniowy
albo zrób jutro rano z porannego moczu znowu facelle jeśli kreska będzie ciemniejszą to może coś jest na rzeczy
. Mi też facelle pokazał moje pierwsze wyczekane dwie kreski które teraz już są na świecie i mają 4 miesiące
.