reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

🌸👶🏼MAJOWE KRESKI🌸👶🏼

Hej pozwolę sobie jeszcze tu zapytać - czy znacie jakieś sprawdzone sposoby żeby przyspieszyć gojenie się siniaków po heparynie?
Dźgam się od 3 dni a brzuch mam strasznie siny i bolesny tak, że ciężko mi się nawet siedzi w niektórych pozycjach 🥴
Według mnie na siniaczki najlepsza jest maść arnikowa.

reklama
Dziewczyny🥹
Ponieważ zbliża się koniec maja i będę się z Wami żegnać, chciałabym podziękować za wsparcie na tej grupie, za dobry humor, który towarzyszył, za te smutne i dobre chwile.
Na pewno będę Was podczytywać, bo jest to bardzo uzależniające. Trzymam kciuki za wszystkie z Was🤞🤞🤞, a najbardziej za @callina, z którą sikalysmy w jednych czasie😅 wierzę,że z czerwcowek wyjdą same serduszka ❤️

Hej pozwolę sobie jeszcze tu zapytać - czy znacie jakieś sprawdzone sposoby żeby przyspieszyć gojenie się siniaków po heparynie?
Dźgam się od 3 dni a brzuch mam strasznie siny i bolesny tak, że ciężko mi się nawet siedzi w niektórych pozycjach 🥴
Oj chyba po niej to nie przyspieszysz, w życiu nie miałam takich wielkich i bolesnych jak po niej. Nic nie pomagało, chyba że któraś zna cudowna maści, żel czy krem. Chętnie poznam na przyszłość

Dziewczyny🥹
Ponieważ zbliża się koniec maja i będę się z Wami żegnać, chciałabym podziękować za wsparcie na tej grupie, za dobry humor, który towarzyszył, za te smutne i dobre chwile.
Na pewno będę Was podczytywać, bo jest to bardzo uzależniające. Trzymam kciuki za wszystkie z Was🤞🤞🤞, a najbardziej za @callina, z którą sikalysmy w jednych czasie😅 wierzę,że z czerwcowek wyjdą same serduszka ❤️
Dzięki za wspólny czas i powodzenia oraz szczęśliwego rozwiązania ❤️❤️❤️

No sama nie wiem co o tym myśleć. Trochę mało 6,70 - co sądzicie? 9dpo
IMG_7683.png

A pod jakim kątem wbijasz igłę ? Dobrze łapiesz wałeczek ? Ja jak trafiłam w naczynko to miałam siniaka i bolało, a jak czysto wbiłam to nic nie czułam. No i jak zrosty już były to też bolało. Współczuję 😩

reklama
Do góry