reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

☀️🍒 W czerwcu czas na wielkie zmiany, dwie kreseczki wysikamy 🍒☀️

Ja tak bardziej podejrzewam, że to 0,23 to już spadek tego lh..ale no nie wiem, zobaczymy, dziwna to byka akcja, taka typowo jak znam na owulacje 😏 ale może być też także że ona dopiero w natarciu, w razie w wolałam coś podziałać 😄
Ja miałam taką sytuację w kwietniu, więc może wszystko przed Tobą 😁

Załączniki

• Screenshot_2025-06-06-12-53-01-49_c117003b601ff3debd1e6b91429968c5.jpg
    Screenshot_2025-06-06-12-53-01-49_c117003b601ff3debd1e6b91429968c5.jpg
    296 KB · Wyświetleń: 48
reklama
Mnie bardziej silny wiatr przeraża podczas burzy. Parę lat temu w moich okolicach przeszedł jakiś orkan tsunami z burzą i drzewa jak laserem ścinało, wyrywało z korzeniami, podtopienia ,brak prądu, zerwane drogi 😱
U babci mojego męża wyrwało trampolinę i poleciała na dach i jej go uszkodziła,u nas wyrwało mój tunel ogrodniczy i znalazłam go po drugiej stronie działki - musiał nad domem lub drzewami przelecieć - na szczęście nie na budę i wybieg naszego psa bo bym chyba umarła ,gdyby coś mu się przez ten tunel stało. Z żywiołem nie ma żartów

Załączniki

• 1000009556.jpg
    1000009556.jpg
    121,9 KB · Wyświetleń: 70
  • 1000009555.jpg
    1000009555.jpg
    160,8 KB · Wyświetleń: 69
Matko Bosko Kalwaryjsko dopiero żem Was doczytała do końca, 1,5 dnia mi to zajęło 🙈
Ja się dziś opalizuje w słonku, w między czasie latam do domu obiadu pilnować, to mąż co chwilę po coś zawoła a to mu gwoździe posortować, a to deski nosić, teraz mnie wolał żebym stała przy betoniarce, ale duchota rzeczywiście straszna .
U mnie 14dc a owulaki stoją w miejscu tzn jasna kresunia a mnie bierze jasna cholera ile jeszcze, zasadniczo do 19/20dc będę czekać. Ale rano gdy dzieci udały się w podróż do szkoły to zaprosiłam męża w sypialniane progi aby pomógł mi 'naprawic ' łóżko 🙂🙂😄 wziął se do serca i seksimy się co 2 dni
. Dziś już odbębnione, ale będę na niego polowała pod wieczór żeby szedł ze mną siano przerzucać nad stajnią 😅 dawno żeśmy tam nie byli 🤣

Matko Bosko Kalwaryjsko dopiero żem Was doczytała do końca, 1,5 dnia mi to zajęło 🙈
Ja się dziś opalizuje w słonku, w między czasie latam do domu obiadu pilnować, to mąż co chwilę po coś zawoła a to mu gwoździe posortować, a to deski nosić, teraz mnie wolał żebym stała przy betoniarce, ale duchota rzeczywiście straszna .
U mnie 14dc a owulaki stoją w miejscu tzn jasna kresunia a mnie bierze jasna cholera ile jeszcze, zasadniczo do 19/20dc będę czekać. Ale rano gdy dzieci udały się w podróż do szkoły to zaprosiłam męża w sypialniane progi aby pomógł mi 'naprawic ' łóżko 🙂🙂😄 wziął se do serca i seksimy się co 2 dni
. Dziś już odbębnione, ale będę na niego polowała pod wieczór żeby szedł ze mną siano przerzucać nad stajnią 😅 dawno żeśmy tam nie byli 🤣
Oo widzę też naprawiacie to i tamto 😆😆
My dziś pewnie jak dzieci zasną, to na luzie, jutro też ale w niedzielę rano chcemy podziałać bo już w niedziele wieczorem nie damy rady, potem mąż jedzie w trasę i zobaczymy, co owulaki pokażą...jak owulacja będzie w poniedziałek to muszą te seksy starczyć, jak coś się przesunie to go ściągnę w tyg najwyżej 😁

reklama
Do góry