reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Lutowe mamusie 2026

Dla mnie już za ciepło, ale ja akurat z tych, dla których lato mogłoby nie istnieć. U mnie ostatnio wpadła gorąca czekolada Milky Way, zerknęłam na las za oknem i pomyślałam, że jeszcze trochę i będzie piękna jesień, herbata, kocyk. 😅

Lato to też nie jest moja ulubiona pora roku.
Wolę chłód. 😀 Płaszcze, szaliki. Szczypanie w policzki.

reklama
To chyba Cię zdziwię, mówiąc, że siedzę w bluzce na długi rękaw, długich spodniach, skarpetach i pod kocem. 🤣
ja Cie rozumiem bo ogólnie herbatę to kocham i piję ciągle - ale w ciąży mnie odrzuciło tak jak i kawę. No i też mi ciągle zimno 🙈 niby mam krótkie spodenki ale chodzę w grubym szlafroku po domu 😂

To co pijesz teraz? 😁
Czystą wodę tylko?
głównie wodę z cytryną ☺️ ale często też mam ochotę na colę albo sprite 🙈🙈 ale jednak woda z cytryną wygrywa - a dodam że ja nie pijam wody i nawet kupowanie wypasionych bidonów mi nie pomagało 😅 teraz tak jak w poprzedniej ciąży bez butelki wody się nie ruszam 😅

głównie wodę z cytryną ☺️ ale często też mam ochotę na colę albo sprite 🙈🙈 ale jednak woda z cytryną wygrywa - a dodam że ja nie pijam wody i nawet kupowanie wypasionych bidonów mi nie pomagało 😅 teraz tak jak w poprzedniej ciąży bez butelki wody się nie ruszam 😅

A nie boli Cię żołądek po wodzie z cytryną?
Ja piję czystą wodę źródlaną, niegazowaną, ale ja piję jak smok wawelski... 🤣 Ziółka lubię też... mięta z jabłkiem z Biedronki super, meliska, rumianek mniej lubię.
Potrafię w nocy budzić się na picie, ale to dotyczyło mnie i przed ciążą.

To chyba Cię zdziwię, mówiąc, że siedzę w bluzce na długi rękaw, długich spodniach, skarpetach i pod kocem. 🤣
Mam tak samo 25 stopni w pokoju, mąż na krótkim rękawku, krótkie spodenki a ja cała opatulona i pod kocem, trzęsę się z zimna i tak codziennie jakąś godzinkę wieczorem od dwóch albo 3 tygodni 🤣

reklama
ja odkryłam
Nektarynki i boze jaki to cudowny owoc 🤤🤤 w sensie przed ciążą wiedziałam za sa ale jakoś fanką nie byłam a teraz obowiązkowo kilka dziennie 🙈 mam wrażenie że kwaśne rzeczy po prostu jakoś łagodzą mi te mdłości. Po słodkim jest gorzej więc też nie jadam :/
Teraz robię naleśniki z serem to sobie odkładam na drugą kupke i zjem z takim mega kwaśnym dżemem domowej roboty z porzeczek 🤤🤤🤤
Ja mam na jabłka 🤣 i sok jabłkowy mogłabym pić litrami🤣 i w ogóle praktycznie tylko słodkie mogłabym jeść gdzie przed ciążą bardzo rzadko jadłam słodycze

Do góry