reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Oktawia czy Gaja?

Ja bym Gaja nie wzięła bo pies sąsiadów ma tak na imię i było by mi dziwnie.
No ale obstawiam, że Ty nie masz ;)
Jak mówię, jak mój syn ma na imię to prawie każdy, że tak ma na imię pies jakiś tam.albo konkretnie jego. Nawet na spacerze słyszałam kiedyś jak chłopak wola "kuba, czarek!" Odwracam się bo byłam z dziećmi na spacerze a patrzę on wola do psów. Mój syn to Czarek.

reklama
Ja bym Gaja nie wzięła bo pies sąsiadów ma tak na imię i było by mi dziwnie.
No ale obstawiam, że Ty nie masz ;)
Moja znajoma ma hodowlę i jedna z jej suczek ma na imię Gaja :p Ale Oktawia i Gaja to jedyne dwa imiona, które w miarę mieszczą się w kompromisie między mną a mężem, inne opcje odpadły z poważniejszych powodów. Więc nie mogę wybrzydzać 🤭

Jak mówię, jak mój syn ma na imię to prawie każdy, że tak ma na imię pies jakiś tam.albo konkretnie jego. Nawet na spacerze słyszałam kiedyś jak chłopak wola "kuba, czarek!" Odwracam się bo byłam z dziećmi na spacerze a patrzę on wola do psów. Mój syn to Czarek.
Moja znajoma ma hodowlę i jedna z jej suczek ma na imię Gaja :p Ale Oktawia i Gaja to jedyne dwa imiona, które w miarę mieszczą się w kompromisie między mną a mężem, inne opcje odpadły z poważniejszych powodów. Więc nie mogę wybrzydzać 🤭

Trochę inaczej kiedy słyszysz to imię przypadkiem czy gdzieś tam.

Ja wołanie Gaja słyszę kilka razy dziennie 🤭
Mi by bylo nawet dziwnie gdyby nasze dziecj miały te same imiona ale jak na razie nie powtarzają nam sie 😅

Do góry