reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

🌈☀️⛱️💜W sierpniu z urlopów powoli wracamy i na dwie kreski na testach czekamy! 💜⛱️☀️🌈

reklama
Cuda się zdarzają! 😍
Fajnie by było, jednak już jestem 13-14 dpo więc testy powinny już coś pokazać :D

Edit: Jeszcze powiem że oprócz kucia jajnika mam zimne stopy, lato 20 stopni a mąż mówi dawaj stopy, chłódź mnie 🫣 miewam zimne stopy ale zima za to dodatkowo mam gorący brzuch, bardzo dziwnie się dziś czuję… oby nic złego…

Ostatnia edycja:
Hejka, chciałabym się zapisać na 9 sierpnia na testowanie, właśnie idę na progesteron i strzelę sobie betę, jestem +/- 7dpo,byłam marcowa mama 2024, mam już 18 msc synka, za mną już 2 poronienia biochemiczne, choruje na trombocytoze więc heparyna i acard wiszą w powietrzu jak tylko uda się zajść w upragnioną ciążę 🍼 Trzymam kciuki za wszystkie i miło mi do was wrócić 🩷

Hejka, chciałabym się zapisać na 9 sierpnia na testowanie, właśnie idę na progesteron i strzelę sobie betę, jestem +/- 7dpo,byłam marcowa mama 2024, mam już 18 msc synka, za mną już 2 poronienia biochemiczne, choruje na trombocytoze więc heparyna i acard wiszą w powietrzu jak tylko uda się zajść w upragnioną ciążę 🍼 Trzymam kciuki za wszystkie i miło mi do was wrócić 🩷
A nam miło Ciebie powitać.🤗 Wpisuję. 🌺

Wczoraj 8 dpo - robiłam test pink i biało, dziś 9dpo trzasnęłam przed chwilą i wydaje mi się, że coś delikatnie widać, ciężko na zdj uchwycić
Czy te facelle są spoko czy dają chujocienie?

Załączniki

• IMG_2787.jpeg
    IMG_2787.jpeg
    316,5 KB · Wyświetleń: 96
reklama
Do góry