reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

🌈☀️⛱️💜W sierpniu z urlopów powoli wracamy i na dwie kreski na testach czekamy! 💜⛱️☀️🌈

reklama
A tak jeszcze nawiązując do Waszej rozmowy o delikatnie mówić nietaktownych pytaniach/tekstach to stojąc z moją psią trójką przed sklepem akurat mijał nas starszy facet, ten nagle stanął przed nami i w niewybredny sposób wyjechał tekstem "trzy psy, a zero dzieci"...

A ja właśnie czekałam na wyniki drugiej bety, ciąża okazała się biochemiczną...noooo także tego...Ach brak czasami słów

Ja wówczas byłam tak zestresowana oczekiwaniem na wyniki że nie miałam sił nawet tego komentować

A tak jeszcze nawiązując do Waszej rozmowy o delikatnie mówić nietaktownych pytaniach/tekstach to stojąc z moją psią trójką przed sklepem akurat mijał nas starszy facet, ten nagle stanął przed nami i w niewybredny sposób wyjechał tekstem "trzy psy, a zero dzieci"...

A ja właśnie czekałam na wyniki drugiej bety, ciąża okazała się biochemiczną...noooo także tego...Ach brak czasami słów

Ja wówczas byłam tak zestresowana oczekiwaniem na wyniki że nie miałam sił nawet tego komentować

Aaa, co za typ 🙄😤
Zagotowało się we mnie od samego czytania. Przykre jak nietaktowni bywają ludzie i to zazwyczaj zupełnie obcy.

Aaa, co za typ 🙄😤
Zagotowało się we mnie od samego czytania. Przykre jak nietaktowni bywają ludzie i to zazwyczaj zupełnie obcy.
No powiem Tobie że na mnie to działa jak płachta na byka. Ile to razy słyszałam komentarze dotyczące moich psów! Zawsze wtedy odszczekam się w ich obronie 😁

reklama
Jeszcze pielęgniarka do mnie z tekstem,że mam badanie jak pacjentka przede mną - a ja do niej,że fajnie tylko,że ja czekam na złe wieści i uroniłam kilka łez...
Gdyby tylko istniała możliwość by ukoić troche Twój ból.
Jeszcze zaświeci słońce, jeszcze poczujesz radość i spokój ze bedzie dobrze 💖 wiem ze poki co ciężko o takie myśli ale bedzie taki moment i pomyślisz wtedy ze na to czekałaś.

Do góry