niezapominajka876
Fanka BB :)
Ja piję jednąJa mam cały czas ochotę na słone a zaraz potem na słodkie.
Pijecie kawkę? Ja nie wiem czy pić jedną czy dwie dziennie.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja piję jednąJa mam cały czas ochotę na słone a zaraz potem na słodkie.
O proszę, ja mam urodziny 9.04Hej.
Wyszły mi 3 pozytywne testy ciążowe. Termin u lekarza mam na 19.08. Termin wypada mi na 8.04. Najmłodszy syn ma urodzinki 09.04 to kolejne kwietniowe dzieciątko się zanosiPo wizycie u lekarza chcę powiadomić pracodawcę. Mam nadzieję, że nie wyśle mnie od razu na l4
![]()
Hej! Gdzie pracujesz?Hej.
Wyszły mi 3 pozytywne testy ciążowe. Termin u lekarza mam na 19.08. Termin wypada mi na 8.04. Najmłodszy syn ma urodzinki 09.04 to kolejne kwietniowe dzieciątko się zanosiPo wizycie u lekarza chcę powiadomić pracodawcę. Mam nadzieję, że nie wyśle mnie od razu na l4
![]()
To chyba jednak bardziej szczęśliwy ten miesiąc do urodzinO proszę, ja mam urodziny 9.04![]()
Pracuję w firmie IT jako pracownik administracyjno-finansowy. Lubię swoją pracę i pewnie szef będzie prosił mnie o pomoc w znalezieniu zastępstwa. Ciekawe czy po macierzyńskim będę miała gdzie wracaćHej! Gdzie pracujesz?![]()
Minimum 3 mocne z ekspresu z mlekiem.Ja mam cały czas ochotę na słone a zaraz potem na słodkie.
GratkiHej.
![]()
Ja pracuję stacjonarnie. Ogólnie postanowiłam sobie, że jak gin pozwoli to będę pracować jeszcze parę miesięcy i na parę miesięcy pójdę na l4. W poprzedniej ciąży całą spędziłam na l4 to było dla mnie za dużo, a jeszcze poprzednią praktycznie całą przepracowałam i brakowało mi potem tego czasu na odpoczynek w ciąży. Ale chyba też zależy jak się czujesz, na ile masz siłę i chęci do pracyWłaśnie też pracuję w IT i sama nie wiem, kiedy najlepiej na zwolnienie. Z jednej strony chciałabym pracować jak najdłużej a z drugiej strony, może to jednak czas aby się przygotować, aby odpocząć. Pracuje w większości zdalnie, raz na jakiś czas wybieram sie do biura.