KB02
Fanka BB :)
Ja widzę tą drugą kreskę!!!Nie kupię ich więcej jeśli robią mnie w kij. Paskowy zrobię jutro rano, bo te znowu mają cień cienia... I znowu pol nocy nie będę spala. Agrrr

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja widzę tą drugą kreskę!!!Nie kupię ich więcej jeśli robią mnie w kij. Paskowy zrobię jutro rano, bo te znowu mają cień cienia... I znowu pol nocy nie będę spala. Agrrr
Bede mocno pilnowac, zeby wszystkie wstawaly o 3!Dziewczyny ta 3 stanie się obowiązkowym punktem programu testowania![]()
Takie przygotowanie do macierzyństwa. !Bede mocno pilnowac, zeby wszystkie wstawaly o 3!![]()
U mnie o 3 to ruch jak na MarszałkowskiejJa sie tyle razy w nocy budze, ze ta 3 to juz w ogole nie problem![]()
Trzymam kciuki najmocniej, rzeczywiście coś przebija!! ale ja w zeszłym miesiącu mocno upadłam po fałszywej kresce, trzymam kciuki żeby to nie było toNie kupię ich więcej jeśli robią mnie w kij. Paskowy zrobię jutro rano, bo te znowu mają cień cienia... I znowu pol nocy nie będę spala. Agrrr