reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

🍂🌻Wrześniowe czary, kreski nam dają – serce się śmieje, marzenia się spełniają!🌻🍂

reklama
Kurcze drogi interes. 🫣
Bardzo drogi,u mnie dwie wizyty w miesiącu, ostatnia wizyta mnie wyniosła właśnie 220zł i tabletki 60zł, poprzednio miałam na wizycie drożność za którą zapłaciłam prawie 1100zl🫣 ceny są straszne,teraz w sobotę mam wizytę podejrzeć swoje pęcherzyki więc znów zapłacę 220zl i nie wiem ile zastrzyk teraz kosztuje to nie wiem nawet ile mnie wyniesie

To wszystko nie powinno tyle kosztowac… nie robisz sobie monitoringu dla rozrywki, czy zastrzykow, tylko znaczy to, ze juz jest jakis problem i zamiast wspomoc to jeszcze sie wyciaga kupe kasy… wkurza mnie to, ze przyjedzie taki zulik karetka, porobia mu wszystkie badania na cito, zeby wiedziec, czy z nim ok, mimo ze zaraz znow wroci pod monopolowy, a wiekszosc z nas chodzi i placi kupe kasy za badania, zeby w ogole miec dziecko..

reklama
Do góry