reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

🍂🌻Wrześniowe czary, kreski nam dają – serce się śmieje, marzenia się spełniają!🌻🍂

reklama
No chyba już mogę się cieszyć, więc dziękuję 🤩 🫶
Super ! Gratuluję ❤️

Co do objawów to dzisiaj w nocy słabo spałam(ale ja mam problem ze snem) za to kluje mnie z prawej strony, a brzuch to tak jakbym miała zakwasy, bardzo dziwne uczucie inne od wszystkiego co miałam. 🫡

Chciałam podziękować wszystkim tutaj zebranym. Kobietki jesteście wspaniałe. Zawsze miałam problem z relacjami z innymi kobietami, a tutaj jest takie wsparcie i taka wspaniała atmosfera że cieszę się że trafiłam na te forum. Trzymajcie się ciepło i do zobaczenia wszystkie co do jednej na mamusiowych! Życzę wszystkim spełnienia marzeń i zdrowia bo zdrowie jest najważniejsze, a na wszystko inne zapracujecie sobie same i zdobędziecie każdy szczyt! 🏔️

Ps. Jeszcze w życiu nie dostałam tyle lajków 💜(pierwsze zdjecie testu)

Dziewczyny, kończy się wrzesień, a ja żegnam go z mieszanką nadziei i cierpliwości. Jestem teraz 10/11 dpo test jeszcze biały, więc spokojnie czekam na to, co przyniosą kolejne dni i czy zawita @.
Organizm trochę szaleje nie wiem, czy to jesienne przesilenie, czy może coś pięknego się szykuje.🤫

Chcę ogromnie pogratulować wszystkim, które zobaczyły już swoje wymarzone dwie kreseczki – dbajcie o siebie w tej jesiennej aurze! 🌸
A do dziewczyn, które nadal czekają razem ze mną – wierzę, że i nam się uda. Może po prostu wszechświat zostawił nas na koniec. Pamiętajcie, że po każdej burzy wychodzi słońce, a czasem nawet tęcza. 🌈
Z niektórymi z was zobaczę się w październiku – przesyłam każdej z osobna moc tulasów i ciepła. 💛

reklama
Do góry