reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

🍂🌻Wrześniowe czary, kreski nam dają – serce się śmieje, marzenia się spełniają!🌻🍂

reklama
@poziomkowa00 dzięki za wrzesień !

Mam nadzieję, że wszystkie tutaj w końcu zobaczycie swoje upragnione 2 kreski na testach a później przyrosty będą okej. Będę mocno trzymała za Was kciuki 🤞 🤗.

Tak jak @kami1094 napisała, bądźcie dla siebie wyrozumiałe. Ta to ma farta to prowadzenia kresek, zobaczycie ile serduszek będzie w październiku ♥️.

Dziewczyny, chcę Wam z całego serca podziękować za ten miesiąc – za wszystkie rozmowy, wsparcie, uśmiechy i smutki, które tu razem dzieliłyśmy 💕
Gratuluję tym, którym udało się zobaczyć wymarzone dwie kreski – Wasza radość daje nam wszystkim wiarę, że marzenia naprawdę się spełniają 🌸
A dla nas, które wciąż czekamy – pamiętajcie, że nie jesteście same. Każdy krok, każda próba to część drogi do naszego celu. Trzymam Was mocno za ręce i wierzę, że ten piękny moment wkrótce nadejdzie ✨💖

Hej, ja dzisiaj sikalam :) Wczoraj specjalnie kupiłam pinki w Rossmannie, no ale niestety nadal biało. Co prawda, mam jeszcze czas, zapisałam sie na testowanie 4.10., moze jest jeszcze szansa😊. A jak nie to będziemy działać dalej💪 Miłego dnia dla Was!❤️

Dlatego właśnie fajnie było jak kiedyś były wątki no staraczki 2020, przykładowo.

Wtedy nawiązały się długie kontakty. Nawet jak były ciąże to dziewczyny były z nami. I ogólnie były dziewczyny które długo wspólnie walczyły o cel.
Teraz jest taki wątek pogaduchy długoletnich i nowych staraczek 😁 także śmiało można pisać tam o wszystkim i niczym

reklama

Załączniki

• IMG_6065.jpeg
    IMG_6065.jpeg
    833,1 KB · Wyświetleń: 95
Do góry