Tak 8 badz 9 test mi szybko wyszedl bo w 22dc więc może być tak że z usg termin się będzie pokrywał ale możesz wpisać 8No ja tez jestem umówiona, ale umówiłam się dwa miesiące temu na luty, będę dzwonić i próbować się wcisnąć wcześniej
dobrze liczę że masz przewidywany termin na 9.06? Bo chce Cię wpisać do naszej tabelki na pierwszej stroniei oczywiście gratulacje weteranko
![]()
reklama
ShadowLuna
Fanka BB :)
liczy się od pierwszego dnia ostatniej miesiączki, mi też wyszedł dużo wcześniejTak 8 badz 9 test mi szybko wyszedl bo w 22dc więc może być tak że z usg termin się będzie pokrywał ale możesz wpisać 8![]()
Tak wiemliczy się od pierwszego dnia ostatniej miesiączki, mi też wyszedł dużo wcześniej![]()
Hej witam Was i ja!
Mam nadzieję, że tym razem u mnie było wszystko dobrze ( 3 zdrowe ciąże+ 8 poronień) . Om była 7.09. niestety nie mam jak iść teraz na betę, jestem chwilowo bez auta 15 km od miasta
ale za to testuje i sprawdzam czy kreska ciemnieje. We wtorek będę miała wizytę, trzymajcie kciuki, żeby tym razem się udało bo wszystko na to wskazuje !
Mam nawet objawy ciążowe, bóle piersi, pobolewanie brzucha, częste siku 
Mam nadzieję, że tym razem u mnie było wszystko dobrze ( 3 zdrowe ciąże+ 8 poronień) . Om była 7.09. niestety nie mam jak iść teraz na betę, jestem chwilowo bez auta 15 km od miasta

Załączniki
Ewiksbal
Zaciekawiona BB
SuperHej witam Was i ja!
Mam nadzieję, że tym razem u mnie było wszystko dobrze ( 3 zdrowe ciąże+ 8 poronień) . Om była 7.09. niestety nie mam jak iść teraz na betę, jestem chwilowo bez auta 15 km od miastaale za to testuje i sprawdzam czy kreska ciemnieje. We wtorek będę miała wizytę, trzymajcie kciuki, żeby tym razem się udało bo wszystko na to wskazuje !
Mam nawet objawy ciążowe, bóle piersi, pobolewanie brzucha, częste siku
![]()

GratulacjeCześć dziewczynyu mnie ostatnia miesiączka była 13 września, dziś zrobiłam betę i wyszła 160….

DziękujęGratulacjerobiłaś test czy od razu poszłaś na betę?
reklama
PodziwiamWitam się i ja ostatni okres 2wrzesnia.
1wizyta będzie 19 października więc zobaczymy co i jak
Ale to moje 4 bobo więc będzie ciekawie![]()
Podziel się: