reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwcowe mamy 2026

No ja tez jestem umówiona, ale umówiłam się dwa miesiące temu na luty 🫣, będę dzwonić i próbować się wcisnąć wcześniej ;)

dobrze liczę że masz przewidywany termin na 9.06? Bo chce Cię wpisać do naszej tabelki na pierwszej stronie 😊 i oczywiście gratulacje weteranko 💜
Tak 8 badz 9 test mi szybko wyszedl bo w 22dc więc może być tak że z usg termin się będzie pokrywał ale możesz wpisać 8:)

reklama
Hej witam Was i ja!
Mam nadzieję, że tym razem u mnie było wszystko dobrze ( 3 zdrowe ciąże+ 8 poronień) . Om była 7.09. niestety nie mam jak iść teraz na betę, jestem chwilowo bez auta 15 km od miasta :( ale za to testuje i sprawdzam czy kreska ciemnieje. We wtorek będę miała wizytę, trzymajcie kciuki, żeby tym razem się udało bo wszystko na to wskazuje !♥️ Mam nawet objawy ciążowe, bóle piersi, pobolewanie brzucha, częste siku :p

Załączniki

• _1759998847015.jpg
    _1759998847015.jpg
    974,8 KB · Wyświetleń: 43
Witam dziewczyny ❤️ Czy mogę do Was dołączyć ?U mnie wg OM 5+2. Wczorajszą beta 620. Wizyta i ginekologa umówiona na 13 października i zastanawiam czy już coś będzie widać 😊

Hej witam Was i ja!
Mam nadzieję, że tym razem u mnie było wszystko dobrze ( 3 zdrowe ciąże+ 8 poronień) . Om była 7.09. niestety nie mam jak iść teraz na betę, jestem chwilowo bez auta 15 km od miasta :( ale za to testuje i sprawdzam czy kreska ciemnieje. We wtorek będę miała wizytę, trzymajcie kciuki, żeby tym razem się udało bo wszystko na to wskazuje !♥️ Mam nawet objawy ciążowe, bóle piersi, pobolewanie brzucha, częste siku :p
Super 🫶

reklama
Witam się i ja ostatni okres 2wrzesnia.
1wizyta będzie 19 października więc zobaczymy co i jak:)
Ale to moje 4 bobo więc będzie ciekawie:D
Podziwiam :) u mnie 2 ciąża i już się martwię jak jak sobie poradzę, córka ma 2 latka i jest bardzo do mnie przywiązana. A u Ciebie w jakim wieku są dzieci ?

Do góry