reklama
Boże dziewczyny tak się stresuje że nie mogę spać.... 8 strat i biochemow za mną... Do poniedzialku muszę czekać na betę ... Nie wiem jak ja wytrwam
mam cichą nadzieję że tym razem będzie dobrze bo ładnie kreski ciemnieją
a ostatnia stratę miałam na koniec lipca
Zestresowana13
Fanka BB :)
Matko czemu musisz czekać do poniedziałku?! Wiem że łatwo się mówi, ale stres Ci w niczym nie pomoże, postaraj się przyciągać tylko dobre myśliBoże dziewczyny tak się stresuje że nie mogę spać.... 8 strat i biochemow za mną... Do poniedzialku muszę czekać na betę ... Nie wiem jak ja wytrwammam cichą nadzieję że tym razem będzie dobrze bo ładnie kreski ciemnieją
a ostatnia stratę miałam na koniec lipca

W tygodniu nie miałam auta a mieszkam na wsi 15 km od miasta(nawet autobusów brak) a jutro w przychodni nie robią badań... Od poniedziałku do czwartku do 10:30Matko czemu musisz czekać do poniedziałku?! Wiem że łatwo się mówi, ale stres Ci w niczym nie pomoże, postaraj się przyciągać tylko dobre myśli![]()
Cześć!
Nieśmiało się witam
ostatnia miesiączka 29.08, cykle zazwyczaj ok 33-35 dni. W tym cyklu owulacja była ewidentnie szybciej ponieważ jedyne zbliżenie bez zabezpieczenia było dokładnie 14.09
( w tym roku dwukrotnie pusty pęcherzyk, pierwszy w lutym, drugi w czerwcu - dlatego się zabezpieczaliśmy - już ze strachu )
Pozytywny test 26.09.
Pierwsza beta 29.09 - 80,7
Druga 1.10 - 219 progesteron 43,7
Trzecia 3.10 - 547
Czwarta 6.10 - 2106 progesteron 37,5
Biorę zastrzyki z heparyną od pozytywnego testu + acard
Wizytę mam 14.10
Modlę się żeby tym razem było wszystko ok
8 lat starań, 3 straty.
Nieśmiało się witam
Pozytywny test 26.09.
Trzecia 3.10 - 547
Wizytę mam 14.10

8 lat starań, 3 straty.
ShadowLuna
Witam i trzymam mocno kciuki byś z nami została już do końca i w końcu wyszło słońce w Wasze życie tak jak będzie w czerwcu przy porodzieCześć!
Nieśmiało się witamostatnia miesiączka 29.08, cykle zazwyczaj ok 33-35 dni. W tym cyklu owulacja była ewidentnie szybciej ponieważ jedyne zbliżenie bez zabezpieczenia było dokładnie 14.09
( w tym roku dwukrotnie pusty pęcherzyk, pierwszy w lutym, drugi w czerwcu - dlatego się zabezpieczaliśmy - już ze strachu )
Pozytywny test 26.09.
Trzecia 3.10 - 547
Wizytę mam 14.10
8 lat starań, 3 straty.
PS. Bardzo wysoki progesteron masz przy moim 16 to wielkie wow
Też jestem w szoku z tym progesteronem, wcześniej był w normie coś koło 20 - ale nie nie taki. Dodatkowo przy każdej wcześniejszej ciąży pierwszy badany przyrost nigdy nie był 100%, kolo 66% a kolejne już dużo mniejsze. Więc szczerze liczę że teraz będzie dobrze. Cycki bolą okrutnie, mdłości raz mam, raz nie. Sny takie dziwne, że czasami budzę się aż spocona ze zmęczenia. I ogólnie padam na twarzWitam i trzymam mocno kciuki byś z nami została już do końca i w końcu wyszło słońce w Wasze życie tak jak będzie w czerwcu przy porodzie
PS. Bardzo wysoki progesteron masz przy moim 16 to wielkie wow![]()

ShadowLuna
Sny też mam odjechane, dziś śnili mi się ludzie zamieniający się w niedźwiedzieTeż jestem w szoku z tym progesteronem, wcześniej był w normie coś koło 20 - ale nie nie taki. Dodatkowo przy każdej wcześniejszej ciąży pierwszy badany przyrost nigdy nie był 100%, kolo 66% a kolejne już dużo mniejsze. Więc szczerze liczę że teraz będzie dobrze. Cycki bolą okrutnie, mdłości raz mam, raz nie. Sny takie dziwne, że czasami budzę się aż spocona ze zmęczenia. I ogólnie padam na twarz![]()

ShadowLuna
Tak aby podtrzymać że musi być ta ciąża i musi być dobrze jaki masz termin porodu według (OM)?Cześć!
Nieśmiało się witamostatnia miesiączka 29.08, cykle zazwyczaj ok 33-35 dni. W tym cyklu owulacja była ewidentnie szybciej ponieważ jedyne zbliżenie bez zabezpieczenia było dokładnie 14.09
Pozytywny test 26.09.
Trzecia 3.10 - 547
Wizytę mam 14.10
8 lat starań, 3 straty.
reklama
5 czerwiecTak aby podtrzymać że musi być ta ciąża i musi być dobrze jaki masz termin porodu według (OM)?

Podziel się: