Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Totalnie bez sensu. Grypa co roku mutuje i tak... Nie daje to pewności a tylko faszerujesz się niepotrzebnym szajsem w ciążyDziewczyny co myślicie o szczepieniu na grype?
Mam dwojke szkolniakow I jedno przedszkolne I w tamtym roku byly obie grypy na szczęście złapałam tylko typ a ale mimo brania lekow na grype przeszłam okropnie.. dlatego zastanawiam się czy w tym roku się szczepic:/
No właśnie nie wiem.. w tamtym roku ciężko przeslisny gryoe i jak mi w tym roku przyjdzie przejść tak jak ostatnio to nie wiem czy to będzie dobre dla dziecka:/ ale no nie znam się na szczepieniach..Totalnie bez sensu. Grypa co roku mutuje i tak... Nie daje to pewności a tylko faszerujesz się niepotrzebnym szajsem w ciąży
Kiedy nauka spotka się z… przekonaniamiTotalnie bez sensu. Grypa co roku mutuje i tak... Nie daje to pewności a tylko faszerujesz się niepotrzebnym szajsem w ciąży
Zaszczepiliśmy się tylko raz całą rodzina i żadnej korzyści oprócz gorączki, nopa po szczepieniu . A grypę i tak złapaliśmy i nie wychodziliśmy z łóżka tydzień czasu.... Koszmar... Może dlatego mam swoje przekonania na ten temat :/Kiedy nauka spotka się z… przekonaniamiprzepraszam, że wtrącę, ale nie wiem czy wiesz szczepionki na grypę właśnie dlatego że co roku grypa mutuje jest dostosowana do bieżących mutacji i wirusów
szczepienie na grypę daje prawdopodobieństwo, że się nie zarazimy, a jak już to przejdziemy łagodniej.
@A1990 ja jestem w 25TC, szczepimy się od ub roku na grypę wszyscy, łącznie z synkiem lat 5- wszyscy szczepienia przechodzimy bezobjawowo zupełnie i nie chorowaliśmy w tamtym roku na grypę w tym mam nadzieje, że również niepozdrawiam
Ja rok temu przechodziłam grypę typu A, najgorsze chorowanie jakie miałam, covid przy tym pikuś.Dziewczyny co myślicie o szczepieniu na grype?
Mam dwojke szkolniakow I jedno przedszkolne I w tamtym roku byly obie grypy na szczęście złapałam tylko typ a ale mimo brania lekow na grype przeszłam okropnie.. dlatego zastanawiam się czy w tym roku się szczepic:/
ojej współczuje, mam nadzieję że szybko przejdąPrzepraszam za brak aktywności ale od dwóch dni mam takie mdłości że mój obecny przyjaciel to łóżko i miska
No.. przez 7dni mialqm goraczke bol ciała wymioty no masakra była nie chciałabym jeszcze raz tego tak przechodzićJa rok temu przechodziłam grypę typu A, najgorsze chorowanie jakie miałam, covid przy tym pikuś.
Moja córka w lutym miala grypę, miała kilka dni wysoka temperaturę, katar i powikłane zapaleniem ucha. Ale o dziwo ja się nie zaraziłam. Ja nigdy się nie szczepiłam na grypę, i teraz też nie zamierzamDziewczyny co myślicie o szczepieniu na grype?