To_ja_olutka
Fanka BB :)
Gratuluję serduszek dziewczyny
Tymczasem ja z moim 3+6 poczekam sobie na wizytę jeszcze troche
Tymczasem ja z moim 3+6 poczekam sobie na wizytę jeszcze troche
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
W jakim wieku masz ciążę?Dziewczyny my już po wizycie też jesteśmy serduszko Maleństwa pięknie bije![]()
6 tygodni i 4 dniW jakim wieku masz ciążę?
Ja będę na wizycie w niedziele w 6+6 więc mam nadzieję że też będzie serduszko6 tygodni i 4 dni
7+1No to cudne informacje!! Który masz dziś tydzień i dzień ciąży?![]()
Wczoraj byłam na wizycie 5+0 i mój lekarz kazał przyjść za tydzień, czyli będę 6+0. Zapytałam go czy będzie już zarodek i serduszko, to powiedział, że myśli że takDziewczyny, czy wg Was na wizycie 6+0 jest szansa na serduszko?
W pierwszej ciąży jak byłam równo w 6tyg to nie było serduszka, dopiero po tygodniu. A teraz mam nadzieję, że już będzie, bo też idę w 6tyg na wizytęDziewczyny, czy wg Was na wizycie 6+0 jest szansa na serduszko?
Jesteśmy na tym samym etapie też dziś 6+3 i mam wizyte w niedzielę. Zobaczymy jak to u mnie bedzieDzień dobryobserwuje Was w sumie od początku. Ost @ 2.09 . Nie mam pojęcia kiedy miałam owulację (nie czułam jej tym razem) ani tym bardziej kiedy doszło do zapłodnienia
W pon robiłam bete 8171 powtórzyłam w środę 11 421. Dziś byłam na wizycie 6+3. Niby jajeczko jest ale w środku nic nie było jesCze. Kolejną wizytę Mam 29.10