Sopek
Moderator
@matkaniewariatka też czekam na Twoją betę, ma nadzieję że będą dobre wieści 
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Dobrze pamiętam, że do zapisania się na konkretny termin trzeba mieć skierowanie? Czy coś pomieszałam?Zapisałyście się na prenatalne już? Ja mam 28.11 to będzie 13+1 wtedy. Dzisiaj 8+6, znów mnie mdli .. na szczęście bez pawia, samo uczucie mulenia..
Ja jestem umówiona na 20.11 to będzie 12+1Zapisałyście się na prenatalne już? Ja mam 28.11 to będzie 13+1 wtedy. Dzisiaj 8+6, znów mnie mdli .. na szczęście bez pawia, samo uczucie mulenia..
no właśnie ja mam 7+6 i mam termin na 11.06Hej, na pewno jesteś 5+6 i masz termin na 10.06.?
Ja dziś 6+6 i mam na 17.06. Termin![]()
Ja dopiero kartę będę miała zakładana 12.11Zapisałyście się na prenatalne już? Ja mam 28.11 to będzie 13+1 wtedy. Dzisiaj 8+6, znów mnie mdli .. na szczęście bez pawia, samo uczucie mulenia..
@matkaniewariatka dziś masz kolejną betę?![]()
@matkaniewariatka trzymam kciuki za Ciebie daj znać jak będziesz coś wiedziała od razu![]()
@matkaniewariatka też czekam na Twoją betę, ma nadzieję że będą dobre wieści![]()
Jak wrócę z pracy to sprawdzę. Jak u Ciebie potoczyła się ciąża?Miałam kiedyś obrzęk ale to w9 tyg , który jesteś tydzień ? Fhr ile było ?