Bardzo się cieszę śliczne MaleństwoEdit po wizycie.
Wszystko super nie ma odchylen jesli chodzi o rozwoj. Dziec bardzo ruchliwy bo fikal koziolki az milo
Przed swietami mam przyjechac na pobranie krwi na badania genetyczne. Nastepna wizyta 9 stycznia i juz beda wynika.
Zobacz załącznik 1729547
reklama
Ojej współczuję i życzę zdrowiawspółczujęja na razie nie odstawiam bonjesty do końca trymestru. nie chcę sobie dokładać w razie czego, bo już te choróbska dają nam w domu ostatnio do wiwatu.
ucieszyłam się, że przeszłam tę okropną zarazę dość szybko i tylko na paracetamolu, a dziś w nocy obudził mnie taki pisk w uchu i okropny ból, że już wiedziałam że antybiotyk jak nicstrasznie dalej boli i pulsuje, słabo na nie słyszę. córeczka ataki suchego kaszlu w nocy co minutę. także dziś dwie wycieczki do przychodni nas czekają.
dobrego poniedziałku dziewczyny![]()
anela92
Fanka BB :)
Nie poszłam, bo mdłosci mi dokuczały kilka dni pod rząd, więc stwierdziłam, że to bez sensu, jeśli mialabym to zwymiotować. Codziennie mierzę sobie cukier na czczo glukometrem i poziom waha się między 74-79, więc jestem spokojna, bo to ryzyko cukrzycy jest jednak małe. Cukry w ciąży jak na razie mam dużo lepsze jak przed ciążą, a juz 3 tygodnie nie biorę metforminy. Jak się będę w miarę dobrze czuła, to pójdę w następną sobotę.A jak ci wyszła krzywa cukrowa? Dałaś radę z glukoza?
Ostatnio pisałam, że mi przeszły dolegliwości ale wymioty wróciły![]()
Jutro mam badania zlecone na pierwszej wizycie u ginekologa prowadzącego, jeest tam tez glukoza, więc przy okazji też będzie mały podgląd.
Współczuję wymiotów, muszą być wykończające. Ja mam nudności i odruchy wymiotne (dość częste), ale totalnie bez wymiotów.
To_ja_olutka
@matkaniewariatka jak po wizycie u lekarza?
matkaniewariatka
dzięki za pamięć@matkaniewariatka jak po wizycie u lekarza?
matkaniewariatka
super brzuszekU mnie dzis 13+3.4 ciazasory za buźkę ale byłam w samym staniku
![]()
To_ja_olutka
Współczujędzięki za pamięćantybiotyk niestety. ropne zapalenie gardła i może się zaczynać ucha środkowego ale już to pierwsze wymaga antb :c żal mi brać w tym pierwszym trymestrze szczególnie, ale wiem, że takich bakterii nie ma co też trzymać w organizmie. jak Twoje samopoczucie?
U mnie dobrze, oprócz losowego rzygnięcia tu i tam
Boję się trochę jak to przeziębienie wpłynie na wyniki pappy. Ogólnie to bym nawet nie wiedziała, ale kilka lat temu znajomej przez przeziębienie w trakcie pobrania krwi wyszły wysokie ryzyka. Nerwy, bo to już amniopunkcja była grana, ale zrobili nifty i wyszło wszystko ok. Boję się jak diabli prenatalnych :/
reklama
matkaniewariatka
świetnie to czytaćNasze Bobo Dziewczyny ma 13 tygodni i ma się dobrze badania także te prenatalne wyszły naprawdę ok szalone było tylko moje ciśnienie z emocji..ale już ok. Pozdrawiamy więc z Bobasem życzymy dobrego dnia![]()
właśnie mi wczoraj przeszło przez myśl czy infekcje mają wpływ na wynik tych badań z krwi. ale w razie gdyby, będziesz wiedziała że miałaś infekcję! można je powtórzyćWspółczujęale faktycznie, antybiotyk lepszy niż zakażenie bakteryjne :x
U mnie dobrze, oprócz losowego rzygnięcia tu i tam
Boję się trochę jak to przeziębienie wpłynie na wyniki pappy. Ogólnie to bym nawet nie wiedziała, ale kilka lat temu znajomej przez przeziębienie w trakcie pobrania krwi wyszły wysokie ryzyka. Nerwy, bo to już amniopunkcja była grana, ale zrobili nifty i wyszło wszystko ok. Boję się jak diabli prenatalnych :/
Podziel się: