• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

🌷🪻 W marcu wiosna świat rozkręca, niech nam los II kreski wręcza🌸🌻

reklama
Od razu zapytam czy któraś stosowała inofem lub inny produkt z inozytolem i może wydać opinie? Ja cykle mam regularne ale też czytałam że wspiera inozytol jakoś komórek :)
Tak, ja biore inofem :) tez mialam regularne cykle, zawsze w polowie owu, a tu dupa w sumie kilka miesiecy mi sie mieszalo bardzo, teraz widze zaleznosc ze owu przesunela sie 3 dni pozniej, ale lutealna jest krotka, nie wiem na ile to inofem a na ile po prostu organizm, ale licze, ze zadziala na jakosc komorki :)

Od października łykam ovosicare, miałam regularne w miarę cykle zawsze ale odkąd go biorę to zauważyłam że miesiączki mam krótsze ( 3 dni), mniej bolesne, owulację jak w zegarku 12 dnia cyklu i cykle skróciły mi się do 26 dni z 28-30 👌 ❤️
O co do miesiączek też się ucieszę jak będą krótsze i mniej bolesne, ostatni okres to pierwsze dwa dni mnie wykończyły na maksa 🙊
Tak, ja biore inofem :) tez mialam regularne cykle, zawsze w polowie owu, a tu dupa w sumie kilka miesiecy mi sie mieszalo bardzo, teraz widze zaleznosc ze owu przesunela sie 3 dni pozniej, ale lutealna jest krotka, nie wiem na ile to inofem a na ile po prostu organizm, ale licze, ze zadziala na jakosc komorki :)
Dzięki za opinie:) nie powinien zaszkodzić więc pomyślałam że go spróbuję :)

reklama
Ja poproszę laweczke, czekam na wizytę 2 marca bo potrzebuje już konkretnego harmonogramu działania żeby uspokoić mózg;) ale testowania w marcu na pewno nie będzie.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry