Jesienny_lisc
Fanka BB :)
Ja poproszę o testowanie 24.03 
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Gdyby nam się udało w tym cyklu, mamy cały rok porami roku obstawiony: ja zima, mąż lato, córka wiosna i drugie bobo jesień <3Gdyby u nas udało się w tym cyklu, to urodziłabym sobie prezent na urodziny w listopadzie![]()
Bardzo... Zwłaszcza że to już jakoś 14 cykl tego czekaniaTeż Wam się dłuży ten czas od okresu do owulacji a potem od owulacji do okresu? Niby czas pędzi ale jak sie czeka na te dni to jakby wieczność.
Dłuży się od owulacji do okresu najbardziej. I ta nieustajaca nadzieja. Natomiast to mój pierwszy miesiąc na ławeczce, więc zastanawiam się jak to będę znosić znając nasze szanse na naturalne poczęcie...Też Wam się dłuży ten czas od okresu do owulacji a potem od owulacji do okresu? Niby czas pędzi ale jak sie czeka na te dni to jakby wieczność.
Jejuuu strasznie… w tym miesiącu jest jedyny plus że przez ten czas od owulacji do okresu mam ostanie dwa tygodnie przed weselem więc większość czasu zajmuje mi myślenie o tym to będzie trochę łatwiej..Też Wam się dłuży ten czas od okresu do owulacji a potem od owulacji do okresu? Niby czas pędzi ale jak sie czeka na te dni to jakby wieczność.
TaaaaakTeż Wam się dłuży ten czas od okresu do owulacji a potem od owulacji do okresu? Niby czas pędzi ale jak sie czeka na te dni to jakby wieczność.