• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

🌷🪻 W marcu wiosna świat rozkręca, niech nam los II kreski wręcza🌸🌻

reklama
Też Wam się dłuży ten czas od okresu do owulacji a potem od owulacji do okresu? Niby czas pędzi ale jak sie czeka na te dni to jakby wieczność.

Też Wam się dłuży ten czas od okresu do owulacji a potem od owulacji do okresu? Niby czas pędzi ale jak sie czeka na te dni to jakby wieczność.
Dłuży się od owulacji do okresu najbardziej. I ta nieustajaca nadzieja. Natomiast to mój pierwszy miesiąc na ławeczce, więc zastanawiam się jak to będę znosić znając nasze szanse na naturalne poczęcie...

Jejuuu strasznie… w tym miesiącu jest jedyny plus że przez ten czas od owulacji do okresu mam ostanie dwa tygodnie przed weselem więc większość czasu zajmuje mi myślenie o tym to będzie trochę łatwiej..

Strasznie mi się dłuży po owulacji, jeszcze przed jest ekscytacja, sprawdzanie lh, organizowanie spotkań;) a potem... Każdy dzień się wlecze, a najbardziej nie lubię momentu gdy muszę spojrzeć na ten test i doznać rozczarowania. Ehhh..

Mam już wyniki amh, 1,68 we wrześniu było 1,92 zegar już mi mocno tyka 🫣

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry