StaraStaraczkaNew
Fanka BB :)
Ja poproszę znów na ławeczkę. Może w tym miesiącu w końcu nawiedzi mnie okres…
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Dmuchaj dmuchaj byle mocno, bo morale mam wrażenie w tych pierwszych miesiącach 2026 mega słabe, sama zresztą mam mega zjazdPoproszę na ławeczkę, żebym mogła w zacnym gronie oczekiwać co te lutowe 2 kreski przyniosąPrzy okazji rozpylam róż z testu na wszystkie tu obecne
![]()
Dużo rozpylaj to się będę aż tym nacieraćPoproszę na ławeczkę, żebym mogła w zacnym gronie oczekiwać co te lutowe 2 kreski przyniosąPrzy okazji rozpylam róż z testu na wszystkie tu obecne
![]()
Rozpylaj każdego dniaPoproszę na ławeczkę, żebym mogła w zacnym gronie oczekiwać co te lutowe 2 kreski przyniosąPrzy okazji rozpylam róż z testu na wszystkie tu obecne
![]()
Przykro mi bardzoJa w tym miesiącu usiądę na ławeczce, u nas dość ciężka sytuacja, moja ciocia ma rakaW tym miesiącu z mężem postanowiliśmy odpuścić i skupić się na bliskich
Oczywiście za staraczki trzymam mocno kciuki
![]()