ka.an92
Fanka BB :)
Zapraszam oczywiście więcej chętnych na ten terminCzekalam ktora wybierze dzien kobiet!![]()
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Zapraszam oczywiście więcej chętnych na ten terminCzekalam ktora wybierze dzien kobiet!![]()
Oo, widzę że też obniżasz prolaktynę, jak się przy tym czujesz?U nas dzisiaj ponuro z rana a teraz cudne słonecznko
U mnie plamienie się trochę rozkręca, ćmi w podbrzuszu. Myślałam, że przy metforminie i dostinexie skończą się te plamienia ale chyba potrzeba więcej czasu![]()
Kotleciki ziołowe w sosie z thermomixa z wczorajCo dzisiaj macie na obiadek? Ja gotuję zupę krem z soczewicyW tle słucham wykładu, taki plus studiów zdalnych, niestety w tym semestrze mam większość zajęć stacjonarnych
![]()
Wlecial najszybszy obiad swiata- spaghettiCo dzisiaj macie na obiadek? Ja gotuję zupę krem z soczewicyW tle słucham wykładu, taki plus studiów zdalnych, niestety w tym semestrze mam większość zajęć stacjonarnych
![]()
Ja dziś bez obiadu bo jedziemy na imprezę urodzinową więc trzeba oszczędzać brzuszek na późniejsze jedzonkoCo dzisiaj macie na obiadek? Ja gotuję zupę krem z soczewicyW tle słucham wykładu, taki plus studiów zdalnych, niestety w tym semestrze mam większość zajęć stacjonarnych
![]()
U mnie dziś też będzie peak
Ja jeszcze czekam na peak ale już działamyU mnie dziś też będzie peakczuje w kościach
![]()
Ja bym była chętna ale to dzień po ślubie i nie chce go sobie popsućZapraszam oczywiście więcej chętnych na ten terminz nadzieją na super prezent
![]()
PomidorówkaCo dzisiaj macie na obiadek? Ja gotuję zupę krem z soczewicyW tle słucham wykładu, taki plus studiów zdalnych, niestety w tym semestrze mam większość zajęć stacjonarnych
![]()