Olka1987
Fanka BB :)
Ja myślę że jak teraz 16.03 TSH nadal będzie poza norma to chyba zacznę składać CV i będę podejmować decyzje jak będzie jakaś do podjęciaTeż się wahałam ze zmianą pracy ze względu na starania i zmieniłam jednak pracę w listopadzie i tutaj mam dużo lepsze zarobki a mniej pracy i psychicznie odpoczęłam chwilowo musieliśmy starania przerwać ze względu na poprawę zdrowia a czas w pracy leci i nawet już się nie spinam czy jak zajdę w ciążę to będę miała na czas nieokreślony czy jaką umowę tylko nie chce też dziecka już odkładać i czekać w nieskończoność ale bardzo musiałam sobie w głowie poukładać i przestać się znikać czy to dobry czas bo praca bo pieniądze bo co będę robiła po macierzyńskim. Na szczęście mam taką sytuację że mąż dobrze zarabia i mogłabym nie pracować. Ale największy problem właśnie miałam w głowie ze jak to ja będę bez pracy i bez swoich pieniędzy i co dalej. A teraz myślę ze nigdy nie wiesz co będzie dalej i takie zamartwianie się na przyszłość to tylko odbiera nam teraźniejszość. Nadal z tym walczę ale już mniej![]()