Madlen2026
Fanka BB :)
Oby tak byłoMam nadzieję, że to będzie szczęśliwy dzień, nie tylko ze względu na wypłatę![]()
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Oby tak byłoMam nadzieję, że to będzie szczęśliwy dzień, nie tylko ze względu na wypłatę![]()
Łączmy się mocą trzech wiedźmJa też 10.03, także łączymy siły![]()
Aaaa, ale super! gratulacjeJa pamiętam że dostałam miesiączkę dość późno, wszystkie koleżanki już miały i biust i okres a ja na końcumiałam jakoś 14 lat, dziś już wiem że to akurat dobrze
DZIEWCZYNY mamy wyniki ponownego seminogramu! Niesamowite jak wiele się zmieniło w ciągu 6 tygodni, szok!! Tyle nowej nadziei we mnie wstąpiło z tą wiosną za oknemtak się cieszę! Przypominam, poprzednio morfologia była 0%, ruch postępowy 6%, nieruchome ponad 74%
![]()
O temat pierwszej miesiączki, pamiętam to prawie jakby to było dziś - dostałam w kwietniu bo to było przed komunia, miałam 8 lat.To ja Was chyba przebije.. Pierwszą miesiączkę dostałam w wieku 10 lat.. Jeszcze w trakcie jej trwania byłam na wycieczce szkolnej weekendowej z klasą.. Straszna trauma i w ogóle byłam taka mloda, ze nie wiedziałam co sie dzieje.. A w domu to byl temat tabu
Jeju, 8 lat to jeszcze maluchO temat pierwszej miesiączki, pamiętam to prawie jakby to było dziś - dostałam w kwietniu bo to było przed komunia, miałam 8 lat.Bardzo się bałam, że będę miała okres jak będę na komunii...
Nie zapomnę jak mama była święcie przekonana, że ja się zadrapałam w miejscach intymnych bo miałam taką małą kropkę na majtkach a w nocy już była fontanna. Do 16 roku życia miałam bardzo obfite miesiączki i bardzo bolesne - mama ze mną jeździła po dziecięcych ginekologach, było podejrzenie endometriozy, potem zaczęło stopniowo się uspokajać. Po pierwszej ciąży (pozamacicznej co prawda) mając 18 lat miesiączki przestały być tak bolesne i obfite.
Moja koleżanka dostała w marcu przede mną, moja mama jej dawała jeszcze podpaski pamiętam. Ale ona była zawsze największą w klasie, najwyższa i każdy myślał, że to normalne u niej no i ja po niej dostałam pierwszy okres - najmniejsza z klasy. XDJeju, 8 lat to jeszcze maluchWspółczuję Ci, zdecydowanie za wcześnie na pierwszą miesiączkę.
A może to implantacyjne plamienie? Po co od razu te czarne scenariuszeJa dziś załapałam trochę doła, bo po południu okazało się, że mam jakieś brązowe plamienie. Okres powinnam dostać 10 marca...
Trochę mnie ćmi w podbrzuszu i boli lewy jajnik. Pierwszy raz mam jakieś plamienia ponad tydzień do okresu... Masakrakiedyś człowiek się bał zajść w ciążę a teraz się boi, że nigdy w tej ciąży nie będzie
![]()
Oby było jak mówisz, ale nie chce się nakręcać. Trochę mi zapał upadł w tamtym miesiącu, ale myślę że przy Was mi wróci wola walkiA może to implantacyjne plamienie? Po co od razu te czarne scenariusze![]()