Ja już wróciłam z badań też już kawusia wchodzi.Czytam to właśnie jak pije kawusie i do tego krówka firmowaZapraszam na kawusie
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Ja już wróciłam z badań też już kawusia wchodzi.Czytam to właśnie jak pije kawusie i do tego krówka firmowaZapraszam na kawusie
Jeżeli udało się na początku to bardzo dobry znak.Dzięki kochana
My zaczęliśmy od września i za pierwszym razem się udało i był Biochem . Potem przerwa bo miałam konizacje i tak na prawdę teraz to drugi cykl po przerwie . Wiem że to krótko jak na starania ale ogólnie mi się dłuży. W czerwcu braliśmy ślub i już się nie zabezpieczaliśmy i potem w kalendarzyku widziałam że był seks w okolicach owulacji i dupa.
Może mam gorszy dzień bo w pracy dramat jest ostatnio
Twój kociołek i psiecko są cudowneJa już wróciłam z badań też już kawusia wchodzi.Zobacz załącznik 1737495
Miałam to samo pisaćTwój kociołek i psiecko są cudowneJak się dogadują?
Stresujesz się histeroskopią ? Jakie masz odczucia przed ? Nie mogę się doczekać aż będziesz testować, wieć proszę szybko wracać !Hej. Dawno mnie nie byłoale cóż, skoro ciągle ławeczka do kwietnia minimum.
Umowilam się w końcu na histeroskopie 19.03.
Kot od urodzenia był z psem ale starszym, przytulali się (choć pies nie lubił), ale jak starszy w tamtym roku zmarł i na jego miejsce przyszedł ten mały huncwot to Kicia nie jest skora do czułości. Nie przepada za nim.Twój kociołek i psiecko są cudowneJak się dogadują?
Kurde bardzo sceptycznie traktuje pomiary przez skore, bo jednak powinna byc sluzowka…Któraś z was umie interpretować wykres temperatury z garmina - co byście na ten powiedziały?
No i pieknie!! To juz niedlugoHej. Dawno mnie nie byłoale cóż, skoro ciągle ławeczka do kwietnia minimum.
Umowilam się w końcu na histeroskopie 19.03.
Też jestem takiego zdania, tylko pomiar w błonach śluzowych jest miarodajny.Kurde bardzo sceptycznie traktuje pomiary przez skore, bo jednak powinna byc sluzowka…
No i pieknie!! To juz niedlugo![]()