StaraStaraczkaNew
Fanka BB :)
No ja też nie miałam. Albo biały, albo krecha krechaJakoś mi się testowa na tych easy@home nigdy pokazywać nie chce![]()
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
No ja też nie miałam. Albo biały, albo krecha krechaJakoś mi się testowa na tych easy@home nigdy pokazywać nie chce![]()
Ale to pewnie z porannego moczu nie? A nie siknieta randomowo w ciągu dniaProszę. To było chwilke przed pobraniem krwi
Nie z pierwszego. O 9 był robiony dopieroAle to pewnie z porannego moczu nie? A nie siknieta randomowo w ciągu dnia![]()
No to testowa bankowo..
Bo sie nie przygladasz jak pogrzanaJakoś mi się testowa na tych easy@home nigdy pokazywać nie chce![]()
To ja teraz też mam taki problem, że na dobrą sprawę nie wiem który jest DC. Bo plamić zaczęłam 12 lutego, Ale żywa krew pojawiała się i znikała, najwięcej zaczęłam krwawić 16 lutego i tak zaznaczyłam w apce jako 1dc, chociaż krwawiłam może 2 dniNo dzisiaj to z jakis 4 siuskow jest
No ja raz patrze i mysle „nie no ale glupia jestes” a potem „no kurde cos jest”
Nie nie, poczekaj, nie napalajmy sietu to moze byc testowa tylko, musi sie kolor mocniej rozkrecic bo teraz jest tak jasna, ze nie potrafie jej okreslic..
Ja wlasnie tez czuje, ze juz jestem zaprogramowana, dlatego czekam na rozwoj sytuacji.. no wlasnie nie wiem ktory dpo! Jak kurde akurat teraz nie wiem! Ale obstawiam 8, max 9, ale bardziej 8
Nie przejmuj się ja dziś też zatestowalam i tez wmawiam sobie że coś widzę, ale nie wiem czy nie mam jakiegoś felernego pinka . Jutro jadę wyciągnąć dokumentację medyczną i bd umawiać wizytę kwalifikacyjną . Jestem tym trochę przerażonaDobra dziewczyny.. bo sama tego nie przelkne, to ze jestem nienormalna juz wiemy i tego stanu nie oceniamyale kurde, wydaje mi sie, ze cos widze… koloru za cholere nie ocenie, ale takiej jeszcze nie bylo.. Zobacz załącznik 1737500
Trzymamy kciuki za rozwój sytuacjiNie, dobra, nie nakrecam sie.. co ma byc to bedzie, teraz nic juz nie zmienie, zobaczymy jutro.. nie powiem tak widocznej testowej nie mialam jeszcze, ale kazda partia inna, moze ta mnie chce robic w konia![]()
Ale ze pink? Dawaj fote!Nie przejmuj się ja dziś też zatestowalam i tez wmawiam sobie że coś widzę, ale nie wiem czy nie mam jakiegoś felernego pinka . Jutro jadę wyciągnąć dokumentację medyczną i bd umawiać wizytę kwalifikacyjną . Jestem tym trochę przerażona