• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

🌷🪻 W marcu wiosna świat rozkręca, niech nam los II kreski wręcza🌸🌻

reklama
No to testowa bankowo..
Yell Flip Flop GIF by Nickelodeon

No dzisiaj to z jakis 4 siuskow jest 😂

No ja raz patrze i mysle „nie no ale glupia jestes” a potem „no kurde cos jest” 😂

Nie nie, poczekaj, nie napalajmy sie 😂 tu to moze byc testowa tylko, musi sie kolor mocniej rozkrecic bo teraz jest tak jasna, ze nie potrafie jej okreslic..

Ja wlasnie tez czuje, ze juz jestem zaprogramowana, dlatego czekam na rozwoj sytuacji.. no wlasnie nie wiem ktory dpo! Jak kurde akurat teraz nie wiem! Ale obstawiam 8, max 9, ale bardziej 8
To ja teraz też mam taki problem, że na dobrą sprawę nie wiem który jest DC. Bo plamić zaczęłam 12 lutego, Ale żywa krew pojawiała się i znikała, najwięcej zaczęłam krwawić 16 lutego i tak zaznaczyłam w apce jako 1dc, chociaż krwawiłam może 2 dni

Dobra dziewczyny.. bo sama tego nie przelkne, to ze jestem nienormalna juz wiemy i tego stanu nie oceniamy :D ale kurde, wydaje mi sie, ze cos widze… koloru za cholere nie ocenie, ale takiej jeszcze nie bylo.. Zobacz załącznik 1737500
Nie przejmuj się ja dziś też zatestowalam i tez wmawiam sobie że coś widzę, ale nie wiem czy nie mam jakiegoś felernego pinka . Jutro jadę wyciągnąć dokumentację medyczną i bd umawiać wizytę kwalifikacyjną . Jestem tym trochę przerażona

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry