• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

🌷🪻 W marcu wiosna świat rozkręca, niech nam los II kreski wręcza🌸🌻

reklama
Wtedy bym w ogole nie spala! :D ja to tylko kawa do poludnia 😂

Nie mam pojecia 😂 ale pewnie gdzies miedzy 21-22 obstawiam
Czekamy grzecznie 😂🫣
1000015255.gif

U mnie z nowości to byłam w 12 dc u lekarza, na USG było widać jakiś płyn w zatoce douglasa. Pani doktor zleciła wynik na progesteron, bo mówiła że to po owu. Dla mnie to było dziwne bo jak 12 do i już po owu, znam swój organizm mówię że owu mam później. Poziom progesteronu na poziomie podłogi i babka mówi że miałam cykl bezowulacyjny xd oczywiście owu czułam ok 19/21 dzień cyklu…

Jak tu wierzyć lekarzom jak oni nie ogarniają xd 🤣
Teraz mnie zastanawia co to był za płyn tam…

Też czekam z niecierpliwością na kolejny test @Kaalaa 😍😀
Ja dziś musiałam podbiec do auta bo spieszyłam się na spotkanie i tak mnie cycki bolały że trzymałam w garści jak biegłam taka zła że bolą że biegnę że się spieszę a potem jak pomyślałam że mogą boleć z TEGO powodu to myślę oj niech bolą oj niech bolą aż się uśmiechałam sama do siebie no wariatka nie 😂😂😂?

Może go nie było aż tyle albo z poprzedniej owu został? Może coś jej zasłoniło obraz 🧐🤔
W sumie to nie wiem do końca skąd się w niej bierze płyn prócz owulacji ale wyczuwam u siebie "prawie" pewnie,gdzie ją mam bo miałam w niej dren po operacji 🙄🥴

Też czekam z niecierpliwością na kolejny test @Kaalaa 😍😀
Ja dziś musiałam podbiec do auta bo spieszyłam się na spotkanie i tak mnie cycki bolały że trzymałam w garści jak biegłam taka zła że bolą że biegnę że się spieszę a potem jak pomyślałam że mogą boleć z TEGO powodu to myślę oj niech bolą oj niech bolą aż się uśmiechałam sama do siebie no wariatka nie 😂😂😂?
Dlaczego od razu Wariatka - ta myśl była dla Ciebie miła, to dobra emocja 😍🫂

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry