Gosz92
Fanka BB :)
14A który dzień cyklu ?![]()
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
14A który dzień cyklu ?![]()
A kiedy będzie w domu?Jak za cicho to ja wam pojeczew poniedzialek sie martwilam, ze maz nie dojedzie na owulacje a teraz rozkminiam czemu ona nie nadchodzi
![]()
Czekamy grzecznieWtedy bym w ogole nie spala!ja to tylko kawa do poludnia
Nie mam pojeciaale pewnie gdzies miedzy 21-22 obstawiam
Może będzie później i akurat mąż wrócił z wyjazdu?Jak za cicho to ja wam pojeczew poniedzialek sie martwilam, ze maz nie dojedzie na owulacje a teraz rozkminiam czemu ona nie nadchodzi
![]()
Może tam się zaraz coś przyszykuje? Miałam tak w grudniu, dopiero 20dc przyszłaJak za cicho to ja wam pojeczew poniedzialek sie martwilam, ze maz nie dojedzie na owulacje a teraz rozkminiam czemu ona nie nadchodzi
![]()
Dlaczego od razu Wariatka - ta myśl była dla Ciebie miła, to dobra emocjaTeż czekam z niecierpliwością na kolejny test @Kaalaa
Ja dziś musiałam podbiec do auta bo spieszyłam się na spotkanie i tak mnie cycki bolały że trzymałam w garści jak biegłam taka zła że bolą że biegnę że się spieszę a potem jak pomyślałam że mogą boleć z TEGO powodu to myślę oj niech bolą oj niech bolą aż się uśmiechałam sama do siebie no wariatka nie?
Jutro kolo poludniaA kiedy będzie w domu?