Madlen2026
Fanka BB :)
To spokojnie , moja ostatnia owulacja była w 21 dc a wcześniejsze zawsze 14-15 dc
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
To spokojnie , moja ostatnia owulacja była w 21 dc a wcześniejsze zawsze 14-15 dc
Ja kupilam dzis ostatnie opakowanie i koniec, wiecej nie bede testowac , za drogi interesMoże tam się zaraz coś przyszykuje? Miałam tak w grudniu, dopiero 20dc przyszła![]()
Nooo poprawiła mi humor !Dlaczego od razu Wariatka - ta myśl była dla Ciebie miła, to dobra emocja![]()
Ej, to idealnie żeby jutro był pik, zaliczycie mini maraton 2-3 dniowy i będą duże szanseJutro kolo poludnia![]()
Ej no u fryzjera siedzialamCo tu tak cicho? Budujemy napięcie na kolejny test @Kaalaa ?![]()
Bys widziala jak ja z ta folia na glowie siedzialam, ja sie oddychac balam tak falowalaJakby @Kaalaa nie mogła u fryzjera siknąć… przecież z farbą można iść do łazienki![]()
Ty nam tu oczu nie mydl tylko sikaj!Ej no u fryzjera siedzialam
Bys widziala jak ja z ta folia na glowie siedzialam, ja sie oddychac balam tak falowalajeszcze mnie na wcierke namowila, bo mam 3 wlosy na krzyz na glowie, ma pomoc, jej firma ale 270 zl!
Cudownie!I dobra… mocz nie byl najwyzszego stezenia… chociaz trzymalam mocno!
Siknelam na facelle, z tego wszystkiego wylalam wszystko z kubeczka i innego nie zeobilam. Nie jest to kreska na miare facelle, ale no nie da sie powiedziec, ze jest bialo![]()