• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

🌷🪻 W marcu wiosna świat rozkręca, niech nam los II kreski wręcza🌸🌻

Ja dostałam wyniki, homa ir tragiczna nie wychodzi, ale z insulina nie jest ok, za mocno wyskakuje i nie spada jak powinna. Wit D i ferrytyna do podbicia. Reszta ok.Zobacz załącznik 1737559
3 punktowej insuliny nie wiem, ale na czczo nie jest zle! Odrobinke i zejdziesz ponizej 10! Ile wyszla Ci homa jak glukoza tez piekna na cCzo?
@Kaalaa będzie mi Cię "tu" wyjątkowo brakowało, bo zawsze czekałam na Twój motywujący komentarz 🥹🥹🥹
Ale jeśli masz stąd odchodzić w ten sposób, to IDŹ PRECZ!!! na wątek mamuśkowy 🤪🤪🤪❤️❤️❤️
Ja zawsze moge wbic zza krzaka 😈
@Kaalaa a zrobisz jutro rano owulacyjny i ciążowy z Easy@Home? Chcę coś zobaczyć 😂
Kurde wiesz, ze przeczytalam to rano? Jak juz bylo po.. czy jutro albo po poludniu tez Cie satysfakcjonuje taki zestaw? :D

reklama
Wiecej napisze pewnie jak dotre do pracy, a po drodze lab, bo rano to wygladam jak nienormalna.. ledwo sie dzisiaj wyrabiam, a nie spalam cala noc.. wiedzialam..
wiec tak, zdjecia na szybko pomiedzy myciem zebow a czesaniem wlosow, wiec wyszly mi srednie, a to nieostre a to swiatlo centralnie odbijalo sie na pasku 😂 ale za to nie trzeba bylo sie orzygladac jak wczoraj, faktycznie ta kreska jest widoczna, chociaz blizej konca czasu na opak. Siknelam zestawienie easy home i facelle, szczerze mowiac.. wybarwiaja sie identycznie! Za to pink ledwo widac, moze przez okienko, nie mialam czasu rozbierac, ale no gdyby ktos sie nie przygladal jak my 🤪 to by na pinku dzis kreski nie widzial..
IMG_7015.jpeg
IMG_7017.jpeg
IMG_7021.jpeg

A no i mam wrazenie, ze to pierwsze zlapanie bety to facelle lepiej sie wybarwia w sensie to co wczoraj wstawilam.. a jak juz idzie pod normalna kreske to zlabiej, wiecie o co mi chodzi? Do zlapania malych ilosci perfect, ale dzisiaj np widac na facelle jakby mniej, ale znow na easyhome widze bez przygladania sie i to w ciemnym pomieszczeniu

Wiecej napisze pewnie jak dotre do pracy, a po drodze lab, bo rano to wygladam jak nienormalna.. ledwo sie dzisiaj wyrabiam, a nie spalam cala noc.. wiedzialam..
wiec tak, zdjecia na szybko pomiedzy myciem zebow a czesaniem wlosow, wiec wyszly mi srednie, a to nieostre a to swiatlo centralnie odbijalo sie na pasku 😂 ale za to nie trzeba bylo sie orzygladac jak wczoraj, faktycznie ta kreska jest widoczna, chociaz blizej konca czasu na opak. Siknelam zestawienie easy home i facelle, szczerze mowiac.. wybarwiaja sie identycznie! Za to pink ledwo widac, moze przez okienko, nie mialam czasu rozbierac, ale no gdyby ktos sie nie przygladal jak my 🤪 to by na pinku dzis kreski nie widzial.. Zobacz załącznik 1737566Zobacz załącznik 1737567Zobacz załącznik 1737568
Ja na Pink widzę Kacperka - a na nich nigdy nie widzę w tak wczesnym etapie 🧐🥰
Gratulacje 🫂❤️

Ja pierdykam cala noc sie telepalam, przewracalam z boku na bok.. nijak ma sie zmierzenie tempki, ale zmierzylam dzisiaj i jak zwykle 9dpo mam takie ostateczne podbicie do najwyzszych wartosci i 10 spadek, tak dzis tego podbicia nie mam, tak jakby lecialo na rowni z tempka po prostu.. zobacze co bedzie jutro

wiec tak, zdjecia na szybko pomiedzy myciem zebow a czesaniem wlosow, wiec wyszly mi srednie, a to nieostre a to swiatlo centralnie odbijalo sie na pasku 😂 ale za to nie trzeba bylo sie orzygladac jak wczoraj, faktycznie ta kreska jest widoczna, chociaz blizej konca czasu na opak. Siknelam zestawienie easy home i facelle, szczerze mowiac.. wybarwiaja sie identycznie! Za to pink ledwo widac, moze przez okienko, nie mialam czasu rozbierac, ale no gdyby ktos sie nie przygladal jak my 🤪 to by na pinku dzis kreski nie widzial.. Zobacz załącznik 1737566Zobacz załącznik 1737567Zobacz załącznik 1737568
Czyli co, lepiej widać na easy home czy facelle takie duszki? Ja dziś zrobiłam easyhome i dupa.. Tzn mam jakieś halucynacje, że tam jest druga kreska, ale nie ma szans złapać jej aparatem więc pewnie jakaś testowa oszustka albo za długo się patrzyłam na testy @Kaalaa 🤣 ale nie chce laczkiem oberwać więc grzecznie zatestuje jutro 😅 dziś 9dpo

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry