• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

🌷🪻 W marcu wiosna świat rozkręca, niech nam los II kreski wręcza🌸🌻

Napewno do dosikania jutro rano:)
Prawda jest taka,że -jeżeli TO jest TO - to z tego Kacperka coś się wyklaruje:)
Ale też takie szybkie robienie testów nas nakręca 🫣
Kiedy masz termin miesiączki? Może warto poczekać dzień czy dwa z testowaniem dla spokoju ducha? (Chociaż wiem jak to jest,że się doczekać nie można) 🫂❤️
Niby jutro wg apki, ale to też by było tylko 10dpo 🫠 u mnie cierpliwość jest =0 🤣

reklama
Czyli co, lepiej widać na easy home czy facelle takie duszki? Ja dziś zrobiłam easyhome i dupa.. Tzn mam jakieś halucynacje, że tam jest druga kreska, ale nie ma szans złapać jej aparatem więc pewnie jakaś testowa oszustka albo za długo się patrzyłam na testy @Kaalaa 🤣 ale nie chce laczkiem oberwać więc grzecznie zatestuje jutro 😅 dziś 9dpo
Mysle ze lepiej na pierwsze chyba facelle ale w sumie widac ze nie ma znaczenia 😂
U mnie oczywiście bielsze nie będzie, ale czego się spodziewać 8dpo i po całym jednym widzeniu.
Ej ej! Wiesz jakie cuda tu na forum byly? To jedno widzenie z biologicznego pubktu widzenia calkowicie wystarczy!
Wybaczam, jutro może być ✊🏻
Jutro bede sikac! Ale zrobie nawet wieczorem, w teorii najwyzsze lh po poludniu, zobaczymy jak sie ma wieczor vs rano, bede Twoim testerem 😂
No kurde a moja wcOrajsza?! Ja widze! I to jest ten moment ze albo pojdzie w lewo albo w prawo, a najlepiej dosikac facelle wieczorem, sprawdzone 😂😂
Napewno do dosikania jutro rano:)
Prawda jest taka,że -jeżeli TO jest TO - to z tego Kacperka coś się wyklaruje:)
Ale też takie szybkie robienie testów nas nakręca 🫣
Kiedy masz termin miesiączki? Może warto poczekać dzień czy dwa z testowaniem dla spokoju ducha? (Chociaż wiem jak to jest,że się doczekać nie można) 🫂❤️
Wiesz, ze czekanie nie jest nasza mocna strona? 😂 ale fakt nakreca strasznie i faktycznie chyba lepiei byloby zrobic te testy dzis rano, a nie wczorwj caly dzien w zawieszeniu.. ale wiadomo jak jest :D

@Kaalaa pewnie laboratorium pomyśli, że mają dzisiaj atak hakerski, bo nie wierzę, że nie odświeżasz jak szalona 😂 (też tak będę odświeżała)
Czy jest 8:20 a ja godzine temu oddalam krew i juz przynajmniej raz odswiezylam?
TAK!!!! 😂😂 ale powiedziala ze wieczorem :/ licze na to, ze jednak nie, no i ze sobotnie, ktore idealnie wypada za 2 dni tez bedzie w sobote, a nie jakos po weekendzie :/ to kurde diagnostyka a nie jakis maluszek..

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry