• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

🌷🪻 W marcu wiosna świat rozkręca, niech nam los II kreski wręcza🌸🌻

Oczywiście że da, ja też niestety mam z nią problem, ale biorę eutyrox i jest na stabilnym poziomie

Leki pomogą na pewno :) nie zniechęcaj się tylko na początku - mi na początku bardzo szalała tarczyca, nie mogła się ustabilizować z euthyroxem i zmieniałam dawkę co chwilę, ale już jestem na jednej długo 🙂
Dziękuję za miłe słowa i wsparcie 😍🫂💐

Mam świadomość,że z tarczycą to nie będzie takie hop siup ale dam po prostu sobie szansę po wprowadzeniu zmian, leków itd:)

reklama
Dobra cos sie zaczyna dziać, a mezu ma jeszcze 50 km i bedzie w domu 🤗

Załączniki

• AISelect_20260312_125031_Gallery.jpg
    AISelect_20260312_125031_Gallery.jpg
    96,6 KB · Wyświetleń: 53
@Kaalaa co używałaś na zatkany nos ? Ja już nie mam pojęcia mega się mecze :(
Te kropelki mi pomagają - nie są do inhalatora tylko do "starodawnego" sposobu na inhalację (gorąca woda w miskę,kilka kropel Ziółek i ręcznik na głowę) ,można sobie też skropić poduszkę/piżamę do snu i wdychać.
Jeżeli dokucza Ci też wydzielina to te płukanki do zatoki są spoko - uczucie przedziwne, niezbyt przyjemne - ale jak już przepcha gluty to jest ogromna ulga :)

Te kropelki mi pomagają - nie są do inhalatora tylko do "starodawnego" sposobu na inhalację (gorąca woda w miskę,kilka kropel Ziółek i ręcznik na głowę) ,można sobie też skropić poduszkę/piżamę do snu i wdychać.
Jeżeli dokucza Ci też wydzielina to te płukanki do zatoki są spoko - uczucie przedziwne, niezbyt przyjemne - ale jak już przepcha gluty to jest ogromna ulga :)
Dziękuje, kupie po pracy 🥰

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry