Gosz92
Fanka BB :)
Juz usunieteBTW laski off topic, widziałyście nowy wątek o wpadce z żonatym facetem? Nosz krew mnie zalewa jak świat jest niesprawiedliwy a ludzie durni![]()
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Juz usunieteBTW laski off topic, widziałyście nowy wątek o wpadce z żonatym facetem? Nosz krew mnie zalewa jak świat jest niesprawiedliwy a ludzie durni![]()
Najważniejsze, że ten niżej oddajeZaraz normalnie wyjde z siebie i stane obok z tymi wynikami noo! 16 jest!
Ale za to @mariposa_ siknelam dla Ciebie na owulaka, nie sprawdzalam wartosci ale raczej ok 0.3 by wyszlo czyli nic totalnie by nie pokazal, kolo 0.2 mam poza owu
Edit - 0.24![]()
Marzenie ściętej głowy.Radzę nie wchodzić. Jeżeli to nie troll, to laska ma niezłe zaburzenia psychiczne i wątpliwe zasady moralne, nie przekonamy jej że źle robi. A ona tylko chce szczęśliwa przyszłość z żonatym facetem![]()
Ja widziałam i zastanawiam się czy to serio jak ta laska musi mieć zrytą psyche żeby takie rzeczy wypisywać i nie daj Boże wyczyniaćBTW laski off topic, widziałyście nowy wątek o wpadce z żonatym facetem? Nosz krew mnie zalewa jak świat jest niesprawiedliwy a ludzie durni![]()
Jak robiłaś w diagnostyce to mając aplikację podobno dostaje się powiadomienie o wyniku, czy Ty tą aplikację masz juz pobraną ?No niee maanawet nie wiem o ktorej moge sie spodziewac i tak wchodze co chwile..