• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

🌷🪻 W marcu wiosna świat rozkręca, niech nam los II kreski wręcza🌸🌻

reklama
Zaraz normalnie wyjde z siebie i stane obok z tymi wynikami noo! 16 jest!
Ale za to @mariposa_ siknelam dla Ciebie na owulaka, nie sprawdzalam wartosci ale raczej ok 0.3 by wyszlo czyli nic totalnie by nie pokazal, kolo 0.2 mam poza owu :D
Edit - 0.24 :D

Załączniki

• IMG_7027.jpeg
    IMG_7027.jpeg
    1 011,5 KB · Wyświetleń: 90
Radzę nie wchodzić. Jeżeli to nie troll, to laska ma niezłe zaburzenia psychiczne i wątpliwe zasady moralne, nie przekonamy jej że źle robi. A ona tylko chce szczęśliwa przyszłość z żonatym facetem 🤦🏻‍♀️
Marzenie ściętej głowy.
Ja już dawno sobie postanowiłam,jako nastolatka - ,że nigdy ,przenigdy - nie będę się spotykać z facetem ,który ma dziewczynę/narzeczoną/żonę albo jest w trakcie rozwodu.
Siostra mojego dziadka (było to chyba z 70 lat temu) związała się z żonatym mężczyzną. Miała z nim syna, którego oddała (nie wiem dlaczego). On się nigdy nie rozwiódł a z ciocią żył. Gdy po kilku dekadach razem umarł - to okazało się ,że cioci nic nie zapisał w testamencie - tylko żonie i dzieciom wszystko zapisał a ciocie na starość przygarnął mój dziadek i żyła z nami do śmierci.

Mężczyźni (nie wszyscy) wiele potrafią obiecywać,gdy mają romans a prawda jest taka ,że jak żona ich nie zdradza - to jej nie zostawią choćbym nie wiem co się miało dziać i chyba jest bardzo mało przypadków,że dochodzi do rozwodu, podziału opieki nad dziećmi i całego poświęcenia dla kochanki.
Nie jest mi ani trochę szkoda kobiet,które świadomie romansują z żonatym mężczyzną

reklama
Na temat zonatych facetow i kochanek.. nie wyobrazam sobie co musi miec w glowie kobieta, zeby swiadomie zwiazac sie z facetem, ktory codziennie wraca do domu do i nej kobiety i swoich dzieci.. inaczej jak sie rozwiedzie, ma historie, spoko, to jest natualna kolej rzeczy.. ale jak tego nie robi?! I to samo nie wyobrazam sobie jak mozna na boku miec 2 kobiete i codziennie wracac do domu do zony, usmiechac siebi udawac ze jest ok.. ja pierdykam jak oni sobie w twarz w lustrze spojrza kiedys..

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry