Carmen2412
Fanka BB :)
Wgl się nie dziwięNo kurde tu nawet moj brak cierpliwosci juz sie konczywlaczylam sobie serial ale i tak co 5 min wylaczam i sprawdzam
![]()
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Wgl się nie dziwięNo kurde tu nawet moj brak cierpliwosci juz sie konczywlaczylam sobie serial ale i tak co 5 min wylaczam i sprawdzam
![]()
Moje ostatnio w diagnostyce były po 21 dopiero…Halo kurde ja zawsze wyniki mam koło 16 jak mają być "wieczorem" to i co chodzi...
Ja pitole, zawsze tak jest jak się na coś ważnego czekaMoje ostatnio w diagnostyce były po 21 dopiero…
Kurczaki gdzie one się podziewająNo kurde tu nawet moj brak cierpliwosci juz sie konczywlaczylam sobie serial ale i tak co 5 min wylaczam i sprawdzam
![]()
Razem z nami wszystkimiKurczaki gdzie one się podziewająweszłam na pewniaka po pracy że już będą a tu ni ma
tupie niecierpliwie noga razem z Tobą
![]()