• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

🌷🪻 W marcu wiosna świat rozkręca, niech nam los II kreski wręcza🌸🌻

reklama
A powiedzcie mi jeszcze bo tak myślę żeby kupić w tym miesiącu inne testy ciążowe zamiast pinków i zastanawiam się nad tymi easy home - warto? 😁 a owulacyjne miałam te faStep i też wlasnie mi się wyczerpały, może w komplecie wezmę też z tego easyhome te i te tak myślę 🤔

Zapisałam się i Startuje z wizytami z monitoringiem w przyszły wtorek 🤞🏻 jak chodziłyście na monitoring to robiłyście też testy owu w domu? 🤔 czy już odpuszczałyście? Pierwszy raz idę więc może pytanie głupie 😅
Tym bardziej bym robila, jeszcze tempke do tego, zeby zobaczyc jak sie to wszystko spina, co po czym i jak to wyglada

A powiedzcie mi jeszcze bo tak myślę żeby kupić w tym miesiącu inne testy ciążowe zamiast pinków i zastanawiam się nad tymi easy home - warto? 😁 a owulacyjne miałam te faStep i też wlasnie mi się wyczerpały, może w komplecie wezmę też z tego easyhome te i te tak myślę 🤔
Ja kupisz owulaki to bym brala easy home, ale miej chociaz 2-3 rodzaje w domu, czyli chociaz jednego pinka, facelle i powiedzmy te eazy home, jak wyjdzie Ci kreska niewiadomego pochodzenia 😂 to ta sama marka moze swiadczyc o wadliwej, ale juz 3 rozne teoretycznie ciezko zeby to byl przypadek :D

IMG_7030.jpeg

Nie jest mi dobrze z tymi wynikami..

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry