• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

🌷🪻 W marcu wiosna świat rozkręca, niech nam los II kreski wręcza🌸🌻

reklama
Ja pitolę, dzisiaj dostałam wiadomość z kliniki o włączeniu Unidox na 10 dni po wynikach biopsji 🤔 dobrze, że jutro mam wizytę, obgadamy wszystko

Ej i dostałam zalecenie jakiegoś probiotyku na 2 msce i uwaga kuracja 14 dni koszt 180zł czyli ok 800zł 😅😅😅
Z torbami pójdę przez te suplementy wszystkie..

Jakim cudem wczoraj pokazalo.. nie wiem, widze tylko w apce to co wyslalam na screenie, sprobuje wejsc przez strone
Takie sa widełki w diagnostyce 😁 powyżej 1 to ciąża

Załączniki

• IMG_2879.jpeg
    IMG_2879.jpeg
    29,8 KB · Wyświetleń: 91
Chyba trzeba cały karton laczków wyciągnąć 🙈 daj sobie szanse 🥹 zobacz ile tu kciuków jest trzymanych 💚 nie myśl za dużo i idź się wyspać, bo nockę zarwalas przecież! Nie masz wpływu na to co się dzieje w organizmie i trzeba myśleć pozytywnie 😘 ja też bym chyba sama nic nie kombinowała z prozkiem, zobaczysz co będzie w sobotę 😊

Ja pitolę, dzisiaj dostałam wiadomość z kliniki o włączeniu Unidox na 10 dni po wynikach biopsji 🤔 dobrze, że jutro mam wizytę, obgadamy wszystko

Ej i dostałam zalecenie jakiegoś probiotyku na 2 msce i uwaga kuracja 14 dni koszt 180zł czyli ok 800zł 😅😅😅
Z torbami pójdę przez te suplementy wszystkie..
Jaki probiotyk Ci polecili?

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry