Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
jesli wczoraj bylo 6, za dwa dni bedzie ponad 12 to co sie dziwisz ze kreski sa słabe, ważne że są, czyli beta nie spada !Dobry, zrobilam rano test a w sumie wstalam w nocy i zrobilam bo przeciez i tak nie spalam.. mam wrazenie ze te kreski stoja.. na zywo i tak bardzoej widoczne, ale to jest ledwo ledwo co, nie powiedzialabym, ze mocniejsze wcale… i tak pojawiaja sie w tej przedostatniej/ostatniej minucie no i sa slabiutkie.. Zobacz załącznik 1737653
A który dziś dpo ? Bo przebija ten duszek dość mocnoU mnie dziś pink, nie wiem czy coś zauważycie. Ale facelle nie potwierdził tego niewidocznego duszka… także tak. Myślę że oszukaniecZobacz załącznik 1737661
Ja coś widzęU mnie dziś pink, nie wiem czy coś zauważycie. Ale facelle nie potwierdził tego niewidocznego duszka… także tak. Myślę że oszukaniecZobacz załącznik 1737661
Daj jeszcze czas. Beta podwaja sie co 48godz wiec statystycznie jutro będzie dopiero 10 i dopiero testy będą coś pokazywać plus idziesz na betę. Wiem, ze jest ciężko ale oddychajNie.. one sa za slabe, dzisiaj powinny byc mocniejsze..
Ja coś widzęU mnie dziś pink, nie wiem czy coś zauważycie. Ale facelle nie potwierdził tego niewidocznego duszka… także tak. Myślę że oszukaniecZobacz załącznik 1737661
Będzie dobrzeJa dzisiaj na 9.40 jadę do kliniki i coś łapie mnie stres nie wiem czemu
Mam w swojej głowie ułożony idealny plan i obawiam się, że zostanie on zburzony i jeszcze dowiem się rzeczy, których nie chce się dowiedzieć.
No i jadę sama, bez mojego G bo w tym tyg ma ranki, termin wpadł szybko więc stwierdziłam, że głównie chodzi o mnie więc skoczę sama, a teraz mam stresa
Trzymajcie kciuki![]()
Widać widaćU mnie dziś pink, nie wiem czy coś zauważycie. Ale facelle nie potwierdził tego niewidocznego duszka… także tak. Myślę że oszukaniecZobacz załącznik 1737661