• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

🌷🪻 W marcu wiosna świat rozkręca, niech nam los II kreski wręcza🌸🌻

U mnie dziś pink, nie wiem czy coś zauważycie. Ale facelle nie potwierdził tego niewidocznego duszka… także tak. Myślę że oszukaniec🤣
IMG_4015.jpeg

reklama
Dobry, zrobilam rano test a w sumie wstalam w nocy i zrobilam bo przeciez i tak nie spalam.. mam wrazenie ze te kreski stoja.. na zywo i tak bardzoej widoczne, ale to jest ledwo ledwo co, nie powiedzialabym, ze mocniejsze wcale… i tak pojawiaja sie w tej przedostatniej/ostatniej minucie no i sa slabiutkie.. Zobacz załącznik 1737653
jesli wczoraj bylo 6, za dwa dni bedzie ponad 12 to co sie dziwisz ze kreski sa słabe, ważne że są, czyli beta nie spada !

Szczerze to będzie jakiś 11 dpo, ale nie obserwowałam tego cyklu zbytnio, bo przygotowujemy się do iui… ale wczoraj rozpętałam 3 wojnę światową i postanowiłam zrobić test. No ale tylko na pinku coś się pojawiło, a nadrugim facelle nic nie ma, więc myślę że to może być oszukany. Jutro rano zrobię kolejne :))

Nie.. one sa za slabe, dzisiaj powinny byc mocniejsze..
Daj jeszcze czas. Beta podwaja sie co 48godz wiec statystycznie jutro będzie dopiero 10 i dopiero testy będą coś pokazywać plus idziesz na betę. Wiem, ze jest ciężko ale oddychaj ❤️

U mnie dziś pink, nie wiem czy coś zauważycie. Ale facelle nie potwierdził tego niewidocznego duszka… także tak. Myślę że oszukaniec🤣Zobacz załącznik 1737661
Ja coś widzę 🤩

Ja wiem, że nie możemy wytrzymać nie robiąc testów ale to jest serio masochizm 🫣 i stres potem na najwyższym poziomie eh

Trzymam dziewczyny kciuki 🤞🍀

Dzień dobry 😀
Za chwilę idę synka zaprowadzić do zlobka i jadę do ginekologa.. Może mi trochę rozjaśni moje mętlik w głowie i co dalej robić..
@Kaalaa Staraj się być dobrej myśli.. Ja w ciąży z synkiem zronilam test dopiero w dniu planowanej miesiączki i wtedy był ledwo cień widoczny.. To było 3 lata temu i wtedy nie mialam pojęcia o betach itp., następnego dnia sprawdziłam kolejnym testem i ciemniały, ale późno.. Daj sobie szanse i staraj się uspokoić, jak ma być dobrze, to będzie 😀

Ja dzisiaj na 9.40 jadę do kliniki i coś łapie mnie stres nie wiem czemu 🫣
Mam w swojej głowie ułożony idealny plan i obawiam się, że zostanie on zburzony i jeszcze dowiem się rzeczy, których nie chce się dowiedzieć.
No i jadę sama, bez mojego G bo w tym tyg ma ranki, termin wpadł szybko więc stwierdziłam, że głównie chodzi o mnie więc skoczę sama, a teraz mam stresa 😅😅
Trzymajcie kciuki 🙏

Ja dzisiaj na 9.40 jadę do kliniki i coś łapie mnie stres nie wiem czemu 🫣
Mam w swojej głowie ułożony idealny plan i obawiam się, że zostanie on zburzony i jeszcze dowiem się rzeczy, których nie chce się dowiedzieć.
No i jadę sama, bez mojego G bo w tym tyg ma ranki, termin wpadł szybko więc stwierdziłam, że głównie chodzi o mnie więc skoczę sama, a teraz mam stresa 😅😅
Trzymajcie kciuki 🙏
Będzie dobrze 🍀

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry