• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

🌷🪻 W marcu wiosna świat rozkręca, niech nam los II kreski wręcza🌸🌻

Ja dzisiaj na 9.40 jadę do kliniki i coś łapie mnie stres nie wiem czemu 🫣
Mam w swojej głowie ułożony idealny plan i obawiam się, że zostanie on zburzony i jeszcze dowiem się rzeczy, których nie chce się dowiedzieć.
No i jadę sama, bez mojego G bo w tym tyg ma ranki, termin wpadł szybko więc stwierdziłam, że głównie chodzi o mnie więc skoczę sama, a teraz mam stresa 😅😅
Trzymajcie kciuki 🙏
Weź Nas ze sobą, ja posłucham i zrobię notatki ✏️ Trzymam kciuki ✊🏻🍀

reklama
Ja dzisiaj na 9.40 jadę do kliniki i coś łapie mnie stres nie wiem czemu 🫣
Mam w swojej głowie ułożony idealny plan i obawiam się, że zostanie on zburzony i jeszcze dowiem się rzeczy, których nie chce się dowiedzieć.
No i jadę sama, bez mojego G bo w tym tyg ma ranki, termin wpadł szybko więc stwierdziłam, że głównie chodzi o mnie więc skoczę sama, a teraz mam stresa 😅😅
Trzymajcie kciuki 🙏
Trzymam kciuki ❤️

Dobry, zrobilam rano test a w sumie wstalam w nocy i zrobilam bo przeciez i tak nie spalam.. mam wrazenie ze te kreski stoja.. na zywo i tak bardzoej widoczne, ale to jest ledwo ledwo co, nie powiedzialabym, ze mocniejsze wcale… i tak pojawiaja sie w tej przedostatniej/ostatniej minucie no i sa slabiutkie.. Zobacz załącznik 1737653
Dlatego ja jestem przeciwnikiem robienia testów tak szybko (o ile nie jest się po symulacjach, lekach i monitoringach) bo często wychodzą ciąże a dziewczyny od początku fundują sobie stres.

Poczekaj do jutra na betę. To zdecydowanie za szybko. Kreski powinny ci wychodzić minimum 10 dni po owulacji. I walnij sobie sama laczkiem 😆

reklama
@Kaalaa głowa do góry, widzę że masz ciężki dzień, ale nie daj swoim złym scenariuszom przejąć pałeczki. Dzisiaj szybko czas zleci, a jutro na becie zobaczysz ładny przyrost. Wychwyciłaś ją w 2 dzień od potencjalnego zagnieżdżenia (według objawów). Okres miałabyś dostać dopiero jutro/pojutrze więc na prawdę jest jeszcze wcześnie. Postarajcie się jakoś z małżem zrelaksować wieczorem. Ściskam 🫂

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry