• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

🌷🪻 W marcu wiosna świat rozkręca, niech nam los II kreski wręcza🌸🌻

Nie widze kompletnie, zeby sie czyms roznily te wczorajsze od dzisiejszych, a gdzie tu jeszcze ten facelle co wyszedl przedwczoraj wieczorem.. no na nim juz powinien byc progress! Ja wiem, ze grubej kreski nie bedzie takiej konkretnej.. ale chociaz troche ciemniejsza niz te wczorajsze.. :(
Testy wychwytują dużo wcześniej u Ciebie, ciemnieją moje w 12DPO nie były dużo ciemniejsze 🙂 stres w tym momencie i to taki jaki sobie nakładasz nie jest wskazany bo zobaczysz że będzie dobrze 🙂

reklama
Wiem, że to może źle zabrzmi w kontekście starań, ale może to nawet i dobrze, że jest biały… podobno muszę być 9 miesięcy po cc do kolejnej ciąży, żeby móc w ogóle się starać o vbac. A to jakoś w maju wypada. Nie chce się wstrzymywać ze staraniami do tego czasu i jeśli się uda w najbliższe 2 miesiące to po prostu będzie drugie cc, ale jeśli się nie uda to potraktuję to jako znak i szanse na poród SN. Zakładając, że ogólnie kiedyś się uda…

Wiem, że to może źle zabrzmi w kontekście starań, ale może to nawet i dobrze, że jest biały… podobno muszę być 9 miesięcy po cc do kolejnej ciąży, żeby móc w ogóle się starać o vbac. A to jakoś w maju wypada. Nie chce się wstrzymywać ze staraniami do tego czasu i jeśli się uda w najbliższe 2 miesiące to po prostu będzie drugie cc, ale jeśli się nie uda to potraktuję to jako znak i szanse na poród SN. Zakładając, że ogólnie kiedyś się uda…
Mam koleżankę, która dostała zalecenie, żeby przez rok po cesarce w ogóle się nie starać, bo blizna może dalej się goić.

Takie są niby ogólne zalecenia, ale moja podobno się bardzo dobrze goi. Już jakiś czas temu miała bodajże 8mm a żeby dostać zgodę na kolejną ciążę musi mieć chyba minimum 2mm. Jakoś tak mi jedna lekarka tłumaczyła
Ja mogę tylko podpowiedzieć, że pacjentki które po cc chcą mieć vbac wchodzą w terapię blizny u uroginekologa dobrego 🙂 świetne efekty są

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry