• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

🌷🪻 W marcu wiosna świat rozkręca, niech nam los II kreski wręcza🌸🌻

reklama
@Madlen37 widze ta kreske i w sumie pink nie byl nigdy az taki.. a facelle po ilu minutach odczytalas? Od razu czy poczekalas do konca czasu?
Facelle nic nie pokazała nawet po czasie, fakt zrobiłam go z drugiego sika, ale w zasadzie nie piłam nic więc mocz nie był aż taki rozwodniony. Mi się wydaje że ten pink to po prostu oszukaniec jest, dość dobrze jest widoczna kreska, no ale zdarzają się partie z fałszywcami.

Wiem, że to może źle zabrzmi w kontekście starań, ale może to nawet i dobrze, że jest biały… podobno muszę być 9 miesięcy po cc do kolejnej ciąży, żeby móc w ogóle się starać o vbac. A to jakoś w maju wypada. Nie chce się wstrzymywać ze staraniami do tego czasu i jeśli się uda w najbliższe 2 miesiące to po prostu będzie drugie cc, ale jeśli się nie uda to potraktuję to jako znak i szanse na poród SN. Zakładając, że ogólnie kiedyś się uda…
Tak czy siak dobrze, ze w glowie masz ulozone ze jaka opcja by sie nie trafila to bedziesz gotowa, to juz duzo!
Facelle nic nie pokazała nawet po czasie, fakt zrobiłam go z drugiego sika, ale w zasadzie nie piłam nic więc mocz nie był aż taki rozwodniony. Mi się wydaje że ten pink to po prostu oszukaniec jest, dość dobrze jest widoczna kreska, no ale zdarzają się partie z fałszywcami.
Tak czy siak jutro do dosikania!

Cześć dziewczyny!
Ja dziś jakoś ledwo żyję w nocy średnio spałam a od rano mi jakoś słabo i niedobrze że nawet nie mam siły na śniadanie:/
Wręcz się waham czy wstać do pracy 🙊
Życzę Wam szczęśliwego piątku ! Weekend zapowiada się piękny pogodowo, jakieś plany macie:)?

Miłego! Niech piątek będzie przyjemniejszy niż wstawanie! 🌷
Ja odkąd jestem na lekach stymulujących bardzo boli mnie głowa. Wczoraj szłam spać z bólem i wstałam chyba z jeszcze większym. Oczywiście przed okresem widziałam w tym znaki ale teraz to już sama nie wiem, mówią że jak głowa boli to d**a rośnie 😅 czekam do wtorku na wizytę w klinice. Będziemy oceniać kiedy wjedzie następny Ovitrelle 💉

Sorki dziewczyny za moja panike, za wszystko, nie wiem musze sie wylaczyc z emocji i po prostu poczekac do jutra, sikanie nic mi nie da , bo nie widze przejscia ani w jedna ani w druga.. beta bedzie bardzirj wiarygodna..
narazie dzisiaj po prostu mam zly dzien, poatek 13…
Kochana, to naturalne emocje, starasz się już jakiś czas, marzyłaś o tej kresce jak i gwiazdce z nieba. Też bym się martwiła brakiem różnicy w kolorze, ale tak jak dziewczyny mówią i jak już się przewinęło kilka razy na forum - największa różnica jest dostrzegalna co 48h.
Po to tu jesteśmy, abyś mogła dać upust swoim obawom, więc nie ma co przepraszać.
Wszystkie ciocie trzymają kciuki 🤞🏻

Sorki dziewczyny za moja panike, za wszystko, nie wiem musze sie wylaczyc z emocji i po prostu poczekac do jutra, sikanie nic mi nie da , bo nie widze przejscia ani w jedna ani w druga.. beta bedzie bardzirj wiarygodna..
Hej. Rozumiem co czujesz bo nerwy są zawsze ogromne w takich sytuacjach. Ja pamietam w swojej ciazy, ze byl cien 5 dni przed okresem i robilam testy do okresu prawie codziennie i czasem bylo tak ze w ogole nie wychodzily ciemniejsze a nawet czasem mialam wrazenie ze sa i jaśniejsze, tez panikowalam a wszystko bylo ok.

reklama
Tu nie ma za co przepraszać, po to jesteśmy, żeby można było wyrzucać tutaj wszystkie swoje emocje, nie tylko te pozytywne ❤️
Mocno przytulam i razem z Tobą czekamy na rozwój sytuacji 🫂

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry