Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Samochód to tylko przedmiot - drogi - ale przedmiot. Życie jest ważniejsze. Mam nadzieję,że się nic nie stałoMaz mial stluczke rano.. zaraz wyjde z siebie..
Matko ale stresujące kilka dni, ale proszę Cię weź kilka głębokich oddechów bo naprawdę nie możesz się teraz stresowaćMaz mial stluczke rano.. zaraz wyjde z siebie..
Nas po pierwszej wizycie w klinice i tak prowadząca odesłała do Androloga. Wiem, że u nas w Szczecinie w Bocianie jest prowadzący, który jednoczenie ma specjalizacje z ginekologii i andrologii. Może u Was też się coś uda znaleźć.Już po wizycie u ginekologa.. Nic mi nie rozjaśniła.. Poleciła udać się do kliniki, bo przy niepłodności męskiej można czekac i czekać a i tak nic to nie da.. Tym bardziej, ze kolejne cykle nieskuteczne na neoparin są bardzo obciążające dla zdrowia i szkoda czasu.
Dobrze że to już piątek i trochę wolnegoMiłego! Niech piątek będzie przyjemniejszy niż wstawanie!
Ja odkąd jestem na lekach stymulujących bardzo boli mnie głowa. Wczoraj szłam spać z bólem i wstałam chyba z jeszcze większym. Oczywiście przed okresem widziałam w tym znaki ale teraz to już sama nie wiem, mówią że jak głowa boli to d**a rośnieczekam do wtorku na wizytę w klinice. Będziemy oceniać kiedy wjedzie następny Ovitrelle
![]()
Powinna być też reakcja *przytulSorki dziewczyny za moja panike, za wszystko, nie wiem musze sie wylaczyc z emocji i po prostu poczekac do jutra, sikanie nic mi nie da , bo nie widze przejscia ani w jedna ani w druga.. beta bedzie bardzirj wiarygodna..
narazie dzisiaj po prostu mam zly dzien, poatek 13…
Hormony zrobione, dwa badania nasienia, genetyki nie robil.. U urologa był.. Delikatne zylaki, ale w sumie tak znikome, ze nawet nie warto operować jak stwierdził urolog.Nas po pierwszej wizycie w klinice i tak prowadząca odesłała do Androloga. Wiem, że u Nas w Szczecinie w Bocianie jest prowadzący, który jednoczenie ma specjalizacje z ginekologii i andrologii. Może u Nas też się coś uda znaleźć.
Chociaż skoro u Was była powtórzone badanie nasienia to chyba nie ma po co. Mąż ma zrobione hormony i genetykę?
Czyli mozliwe że dostanie to co mój: kariotyp, CFTR i AZF. U nas problem z koncentracją, a nie morfologią, ale postępowanie raczej podobne.Hormony zrobione, dwa badania nasienia, genetyki nie robil.. U urologa był.. Delikatne zylaki, ale w sumie tak znikome, ze nawet nie warto operować jak stwierdził urolog.
No u nas plemników jest dużo, tylko morfologia 1% i obniżony ruch. Po roku suplementacji nieznacznie sie poprawiły wynikiCzyli mozliwe że dostanie to co mój: kariotyp, CFTR i AZF. U nas problem z koncentracją, a nie morfologią, ale postępowanie raczej podobne.
EDIT doczytałam że jednak nie, także jeżeli jesteście gotowi to umawiajcie wizytę w klinice. Trzymam kciuki![]()