• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

🌷🪻 W marcu wiosna świat rozkręca, niech nam los II kreski wręcza🌸🌻

Już po wizycie u ginekologa.. Nic mi nie rozjaśniła.. Poleciła udać się do kliniki, bo przy niepłodności męskiej można czekac i czekać a i tak nic to nie da.. Tym bardziej, ze kolejne cykle nieskuteczne na neoparin są bardzo obciążające dla zdrowia i szkoda czasu.

reklama
Maz mial stluczke rano.. zaraz wyjde z siebie..
Samochód to tylko przedmiot - drogi - ale przedmiot. Życie jest ważniejsze. Mam nadzieję,że się nic nie stało 🫂

Mój mąż - od kiedy jest ze mną - miał 3 poważne wypadki... Ostatni ,gdy byłam w 5 mc ciąży - czołowo wjechał w niego młody kierowca bmw, który jechał na studniówkę- była straszna szklanka na drodze i nie było to przy dużej prędkości.
Policjant mówił,że ,gdyby mój mąż miał mniejszy samochód niż Audi a4(ma twarde ramy czy coś tam ) to silnik zatrzymałby się na jego biodrach 😑 mąż miał tylko ogólne stłuczenia ,ból w mostku (który sobie złamał podczas dachowania parę lat wcześniej) i samochód do złomowania 🤷🏼‍♀️
Jak opadły emocje i był w domu to mówił,że najważniejsze dla niego było tylko to,że jechał sam ,że nikomu się poważna krzywda nie stała i nie było mnie w samochodzie bo mówił,że by tego kierowcę chyba zatłukł,gdyby coś mi albo dziecku się stało...

Mam nadzieję,że Twój mąż się dobrze czuje i sprawa się szybko wyjaśni:)

Już po wizycie u ginekologa.. Nic mi nie rozjaśniła.. Poleciła udać się do kliniki, bo przy niepłodności męskiej można czekac i czekać a i tak nic to nie da.. Tym bardziej, ze kolejne cykle nieskuteczne na neoparin są bardzo obciążające dla zdrowia i szkoda czasu.
Nas po pierwszej wizycie w klinice i tak prowadząca odesłała do Androloga. Wiem, że u nas w Szczecinie w Bocianie jest prowadzący, który jednoczenie ma specjalizacje z ginekologii i andrologii. Może u Was też się coś uda znaleźć.
Chociaż skoro u Was była powtórzone badanie nasienia to chyba nie ma po co. Mąż ma zrobione hormony i genetykę?

Miłego! Niech piątek będzie przyjemniejszy niż wstawanie! 🌷
Ja odkąd jestem na lekach stymulujących bardzo boli mnie głowa. Wczoraj szłam spać z bólem i wstałam chyba z jeszcze większym. Oczywiście przed okresem widziałam w tym znaki ale teraz to już sama nie wiem, mówią że jak głowa boli to d**a rośnie 😅 czekam do wtorku na wizytę w klinice. Będziemy oceniać kiedy wjedzie następny Ovitrelle 💉
Dobrze że to już piątek i trochę wolnego :)
Ja zjadłam za duza kolację i i za poznani wiedziałam że to się źle skończy ale niestety łakomstwo wygrało 🙊😀😂

Nas po pierwszej wizycie w klinice i tak prowadząca odesłała do Androloga. Wiem, że u Nas w Szczecinie w Bocianie jest prowadzący, który jednoczenie ma specjalizacje z ginekologii i andrologii. Może u Nas też się coś uda znaleźć.
Chociaż skoro u Was była powtórzone badanie nasienia to chyba nie ma po co. Mąż ma zrobione hormony i genetykę?
Hormony zrobione, dwa badania nasienia, genetyki nie robil.. U urologa był.. Delikatne zylaki, ale w sumie tak znikome, ze nawet nie warto operować jak stwierdził urolog.

Hormony zrobione, dwa badania nasienia, genetyki nie robil.. U urologa był.. Delikatne zylaki, ale w sumie tak znikome, ze nawet nie warto operować jak stwierdził urolog.
Czyli mozliwe że dostanie to co mój: kariotyp, CFTR i AZF. U nas problem z koncentracją, a nie morfologią, ale postępowanie raczej podobne.
EDIT doczytałam że jednak nie, także jeżeli jesteście gotowi to umawiajcie wizytę w klinice. Trzymam kciuki 🤞🏻🍀

reklama
Czyli mozliwe że dostanie to co mój: kariotyp, CFTR i AZF. U nas problem z koncentracją, a nie morfologią, ale postępowanie raczej podobne.
EDIT doczytałam że jednak nie, także jeżeli jesteście gotowi to umawiajcie wizytę w klinice. Trzymam kciuki 🤞🏻🍀
No u nas plemników jest dużo, tylko morfologia 1% i obniżony ruch. Po roku suplementacji nieznacznie sie poprawiły wyniki 😞. Nie wiem o co chodzi z genetyka..
Mamy już syna z pierwszego podejścia. Niedługo skończy 3 latka..

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry