• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

🌷🪻 W marcu wiosna świat rozkręca, niech nam los II kreski wręcza🌸🌻

Już mam część wyników K, Gemini mówi, że estradiol w dolnej granicy, a testosteron w średnio-dolnej. Czekamy jeszcze na testosteron wolny, SHBG i homocysteine.
* FSH (Folitropina): 5,61 mIU/ml (Wynik idealny, świadczy o sprawnej przysadce)
* LH (Luteotropina): 6,32 mIU/ml (Wynik idealny, prawidłowy sygnał do jąder)
* Testosteron całkowity: 3,820 ng/ml (Wynik w normie laboratoryjnej, choć z funkcjonalnego punktu widzenia mógłby być wyższy)
* Estradiol: 39,90 pg/ml (Wynik w górnej granicy normy – do obniżenia)
* Prolaktyna: 24,10 ng/ml 🚨 (Wynik podwyższony, norma zazwyczaj do ok. 15,20 ng/ml – główny kandydat do zbicia lekami)
* PSA całkowite: 0,490 ng/ml (Wynik idealny, zdrowa prostata bez stanu zapalnego)

Raczej one nie są głównymi winowajcami małej koncentracji 😕

reklama
Już mam część wyników K, Gemini mówi, że estradiol w dolnej granicy, a testosteron w średnio-dolnej. Czekamy jeszcze na testosteron wolny, SHBG i homocysteine.
* Testosteron całkowity: 3,820 ng/ml (Wynik w normie laboratoryjnej, choć z funkcjonalnego punktu widzenia mógłby być wyższy)
* Prolaktyna: 24,10 ng/ml 🚨 (Wynik podwyższony, norma zazwyczaj do ok. 15,20 ng/ml – główny kandydat do zbicia lekami)
* PSA całkowite: 0,490 ng/ml (Wynik idealny, zdrowa prostata bez stanu zapalnego)

Pomijajac oczywiscie rzeczy do poprawki, to pozostale wychodza pieknie! Nawet jesli nie zwiekszy to liczby, to macie juz duzo odpowiedzi

Pomijajac oczywiscie rzeczy do poprawki, to pozostale wychodza pieknie! Nawet jesli nie zwiekszy to liczby, to macie juz duzo odpowiedzi
Ja na ten moment wiem, że dobrze ze cokolwiek w nasieniu jest i że 1/3 z tych co są się rusza, bo jest duża szansa na biologiczne potomstwo. We wtorek kontrola wyników nasienia. Ciekawe co wyjdzie po miesiącu "kokszenia" suplementów.

Ja na ten moment wiem, że dobrze ze cokolwiek w nasieniu jest i że 1/3 z tych co są się rusza, bo jest duża szansa na biologiczne potomstwo. We wtorek kontrola wyników nasienia. Ciekawe co wyjdzie po miesiącu "kokszenia" suplementów.
Kurde az ciekawa jestem czy cos ruszylo.. niby tylko miesiac ale mysle, ze moze pokazac juz jakis kierunek..

Go girl! Idziecie do przodu, to super sprawa ❤️ a ten testosteron nie będzie wpływał na produkcję bądź jej brak?

U nas po 6 tygodniach poprawa była ogromna 🤞 z 0 prawidłowych plemników skoczyło na 9.7 mln prawidłowych i szybko płynących, takze mocno kciuki ❤️🤞

Go girl! Idziecie do przodu, to super sprawa ❤️ a ten testosteron nie będzie wpływał na produkcję bądź jej brak?
Ten testosteron musiał już być na takim poziomie jak był pierwszy seminogram miesiąc temu, skoro koncentracja była niska. Ale i tak ona jest za niska patrząc tylko na te wyniki. Odpowiedz zapewne znajdziemy w genetycznych, a na ich rezultat czekamy kolejne 3 tygodnie 🥹

Hejka! Dzisiaj mam 26-30dc bo nie wiem od którego dnia liczyć ten cykl. Brzuch już zaczyna cmic na okres, piersi lekko wrażliwe. Wątpię by coś się wykluło z tego cyklu. Najbardziej czekam na możliwość zrobienia badań hormonów teraz.

Hejka! Dzisiaj mam 26-30dc bo nie wiem od którego dnia liczyć ten cykl. Brzuch już zaczyna cmic na okres, piersi lekko wrażliwe. Wątpię by coś się wykluło z tego cyklu. Najbardziej czekam na możliwość zrobienia badań hormonów teraz.
Ja mam 19DC i w poniedziałek bedzie 8 dpo i sprobuje siknac i zobaczyc czy cos przebija. Odliczam kazdy dzien jak szalona

reklama
No u Ciebie ciężko. Z założenia od żywej krwi się liczy, i jeżeli wystąpi po godzinie 17 to jest to 0 DC, dopiero następny dzień to 1 DC.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry