• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

🌷🪻 W marcu wiosna świat rozkręca, niech nam los II kreski wręcza🌸🌻

Hejka!
Ja wczoraj skończyłam 🐒. Zaczęły się kłębić złe myśli wczoraj, zwłaszcza, że szwagierka jest w ciąży i zalewa mnie zdjęciami z USG... Trochę to boli. Trochę...bardzo? Wy wiecie o co chodzi, rozumiecie.
Z dobrych rzeczy, wynajęliśmy wczoraj Apartament w Chorwacji na sierpień. Więc to pozwoliło przynajmniej na chwilę oderwać głowę w bardziej przyjemne myśli. To pierwsze samodzielne wakacje za granicą, strasznie się cieszę, zwłaszcza, że będziemy mogli tam świętować 1 rocznicę ślubu

reklama
Ten testosteron musiał już być na takim poziomie jak był pierwszy seminogram miesiąc temu, skoro koncentracja była niska. Ale i tak ona jest za niska patrząc tylko na te wyniki. Odpowiedz zapewne znajdziemy w genetycznych, a na ich rezultat czekamy kolejne 3 tygodnie 🥹
To jest kolejna cegielka, ktora budujecie, nawet jesli trzeba poczekac, to bedziecie mieli solidny fundament ❤️
No u Ciebie ciężko. Z założenia od żywej krwi się liczy, i jeżeli wystąpi po godzinie 17 to jest to 0 DC, dopiero następny dzień to 1 DC.
O zesz Ty! Tyle lat mam okres a nie slyszalam! W sensie zwykle dostawalam w nocy/ nad ranem, wiec bralam za pewniaczka, ze jak wstalam jest 1dc, ale ostatnie okresy byly mocno po poludniu, a ja je liczylam tez jako 1dc! Zreszta apki tez tak licza! Jak zaznaczalam, ze jest krwawienie to sru, nowy cykl..

To jest kolejna cegielka, ktora budujecie, nawet jesli trzeba poczekac, to bedziecie mieli solidny fundament ❤️

O zesz Ty! Tyle lat mam okres a nie slyszalam! W sensie zwykle dostawalam w nocy/ nad ranem, wiec bralam za pewniaczka, ze jak wstalam jest 1dc, ale ostatnie okresy byly mocno po poludniu, a ja je liczylam tez jako 1dc! Zreszta apki tez tak licza! Jak zaznaczalam, ze jest krwawienie to sru, nowy cykl..
To trzeba je oszukiwać i wpisywać plamienie 🤣

Ja mam zawsze pierwsze dwa dni lekkie plamienie więc trzeci dzień liczę w ogóle.jakosmpoxzatek.okresu. a że nigdy nie miałam równo to ja i tak się nie dolicze 🤣 raz cykl 28 raz 40 potem 35

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry