Misiowaa
Fanka BB :)
Hę?Wpiszesz w kalkulator po tych 3 dniach i on sam wyliczy. Jak mi z kliniki kazali robić pomiędzy świętami to też nie robiłam regularnie co 2 dni. A oni mi kazali ta betę 5 razy sprawdzać![]()
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Hę?Wpiszesz w kalkulator po tych 3 dniach i on sam wyliczy. Jak mi z kliniki kazali robić pomiędzy świętami to też nie robiłam regularnie co 2 dni. A oni mi kazali ta betę 5 razy sprawdzać![]()
TakTo ciekaweja ostatnio często miewałam okres pod wieczór o 17,18,20 to co wtedy liczę dopiero dc od kolejnego dnia?
![]()
Siknelam sobie rano, moim zdaniem znow tak samo, ale nawet gdyby roznilo sie minimalnie przy minimalnie widocznej to ciezko to widziec.. nie zostaje mi dzisiaj nic innego niz czekac, staram sie nastawic pozytywnie, od 5 nie spie, a laba otwieraja o 7:30ale tempka dzis nie spadla, caly czas wysoko, wyzej niz normalnie w cyklach mialam
bedzie dobrze! Musi byc!
U mnie z duszka w pink była biel na facell więc teraz czekam bliżej planowanej@ na zrobienie kolejnego testu .Dziewczyny widzę wszędzie te super duszki, trzymam kciuki żeby przekształcały się w konkrety![]()
To do @Kaalaa miało być o tym robieniu bety w różnych dniachHę?chyba nie do mnie odpowiedz
ale już widzę, że 10/11 dpo
![]()
11 dzisiaj, ale jednoczesnie termin @, chociaz patrzac ba te godziny to moze jutro jest termin?Mogę dopytać, który masz dpo dzisiaj? Bo mi umknęło![]()
Nie predzej jak 18:30 ;DŁadniejsze te cienie. Zalecam spokojne czekanie do wyników. O której tu wrócić? Bo dziś mam generalne sprzątanie
Ale kurde warsztatow to szczerze zazdroszcze! Przeszlabym sie na cos takiegoJa nie wiem dziewczyny, wyskakiwać z takimi duszkami i trzymać nas w napięciu. A jeszcze niektóre mówią, że przecież nic nie widzą!
Ja dzisiaj idę z przyjaciółką na warsztaty z świec sojowych, ale przyjadę do niej trochę wcześniej, to posiedzę z jej 2letnim synkiem w celu zaspokojenia swojego instynktu![]()