• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

🌷🪻 W marcu wiosna świat rozkręca, niech nam los II kreski wręcza🌸🌻

reklama
Siknelam sobie rano, moim zdaniem znow tak samo, ale nawet gdyby roznilo sie minimalnie przy minimalnie widocznej to ciezko to widziec.. nie zostaje mi dzisiaj nic innego niz czekac, staram sie nastawic pozytywnie, od 5 nie spie, a laba otwieraja o 7:30 :D ale tempka dzis nie spadla, caly czas wysoko, wyzej niz normalnie w cyklach mialam 🥹 bedzie dobrze! Musi byc!
🤞🏻🤞🏻 nie puszczam , musi byc pięknie 😍

Dzień dobry dziewczyny ! Właśnie będę nadrabiać kilka stron z kawą w ręku ! Kocham słoneczko
02450151-4966-432C-8FCD-7D219E4015C2.png

Ja nie wiem dziewczyny, wyskakiwać z takimi duszkami i trzymać nas w napięciu. A jeszcze niektóre mówią, że przecież nic nie widzą! 🩴

Ja dzisiaj idę z przyjaciółką na warsztaty z świec sojowych, ale przyjadę do niej trochę wcześniej, to posiedzę z jej 2letnim synkiem w celu zaspokojenia swojego instynktu 🤣

reklama
Ja nie wiem dziewczyny, wyskakiwać z takimi duszkami i trzymać nas w napięciu. A jeszcze niektóre mówią, że przecież nic nie widzą! 🩴

Ja dzisiaj idę z przyjaciółką na warsztaty z świec sojowych, ale przyjadę do niej trochę wcześniej, to posiedzę z jej 2letnim synkiem w celu zaspokojenia swojego instynktu 🤣
Ale kurde warsztatow to szczerze zazdroszcze! Przeszlabym sie na cos takiego :)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry